Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Roland Garros 2016. Simona Halep - Samantha Stosur 6-7 (0), 3-6. România, fără reprezentantă în proba de simplu feminin

Postat la: 31.05.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: superpont.com

Jucătoarea română de tenis Simona Halep (24 de ani, locul 6 WTA) a fost eliminată, scor 7-6 (0), 6-3, de australianca Samantha Stosur (32 de ani, locul 24 WTA), în optimile de finală ale turneului de la Roland Garros, al doilea de Grand Slam al anului.

Meciul a început duminică, dar la scorul de 5-3 pentru constănțeancă a fost întrerupt din cauza vremii nefavorabile. Confruntarea s-a reluat marți, dar Halep
a arătat o formă foarte slabă, dându-i ocazia australiencei să revină și să-și adjudece primul set. În actul secund, românca a dat semne de revenire, dar s-a arătat învinsă, iar scorul la general dintre Halep și Stosur a devenit 4-4. Astfel, România nu mai are nici o reprezentamtă pe tabloul simplu feminin, după ce Begu și Halep au ratat calificarea în sferturile de finașî ale competiției.

///

UPDATE: Meciul dintre Simona Halep și Samantha Stosur, din optimile turneului de la Roland Garros s-a reluat și poate fi văzut pe Eurosport.

///

UPDATE: Toate meciurile programate luni la turneul de tenis de la Roland Garros au fost anulate din cauza ploii. Meciul dintre Simona Halep și Samantha Stosur se va relua nu mai devreme de ora 12:00 și va fi televizat de Eurosport. Confruntarea din optimile competiției se va relua de la scorul de 5-3 pentru româncă.

///

UPDATE: Meciul dintre Simona Halep și Samantha Stosur, din optimile turneului de la Roland Garros a fost amânat pentru ora 14:00. În capitala Franței plouă torențial.

///

Meciul dintre jucătoarele de tenis Simona Halep și Samantha Stosur din optimile de finală ale turneului de la Roland Garros a fost întrerupt la 5-3 pentru româncă, din cauza ploii. Confruntarea se va relua luni, de la ora 12:00, în direct pe Eurosport.

///

Jucătoarea română de tenis Simona Halep (24 de ani, locul 6 WTA) o va întâlni în optimile de finală ale turneului de la Roland Garros pe australianca Samantha Stosur (32 de ani, locul 24 WTA).

Halep a trecut în turul III, vineri, cu 4-6, 6-2, 6-3, de japoneza Naomi Osaka. La rândul ei, Stosur a învins-o pe cehoaica Lucie Safarova, cu 6-3, 6-7, 7-5.
Cele două sportive s-au mai întâlnit până acum de 7 ori, românca impunânduse de patru ori.

Meciul dintre Simona Halep și Samantha Stosur, din optimile de finală ale turneului de la Roland Garros este programat duminică, nu înainte de ora 19:30 și va fi televizat de Eurosport.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE