Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Roland Garros 2016. Simona Halep a învins-o pe Zarina Diyas, în turul II. Cine e următoarea adversară

Postat la: 25.05.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Jucătoarea română de tenis Simona Halep (24 de ani, locul 6 WTA) s-a calificat în turul al treilea al turneului de Grand Slam de la Roland Garros, miercuri, în urma victoriei cu 7-6 (7/5), 6-2, înregistrată în fața sportivei din Kazahstan, Zarina Dias. Meciul a durat oră și 23 minute.

Constănțeanca și-a asigurat un cec în valoare de 102.000 euro și 130 de puncte WTA. În faza următoare a competiției, Halep o va întâlni pe japoneza Naomi Osaka, care a dispus la rândul ei, cu 6-3, 6-3, de croata Mirjana Lucic-Baroni.

///

Jucătoarea română de tenis Simona Halep (24 de ani, locul 6 WTA) o va întâlni azi, de la ora 12:00, pe sportiva kazahă Zarina Diyas (locul 90 WTA), în turul II al turneului de la Roland Garros, al doilea de Grand Slam al anului. Meciul va fi transmis în direct de Eurosport și DolceSport. 

Confruntarea va avea loc pe terenul central Chatrier. Halep și Diyas s-au mai întâlnit până acum de două ori, ambele jocuri fiind câștigate de jucătoarea noastră. În runda inaugurală, kazaha a trecut de germanca Witthoeft, scor 2-6, 6-4, 6-2, în timp ce Simona a eliminat-o pe Nao Hibino (70 WTA), cu 6-2, 6-0.

.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE