Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Alarmă pe Old Trafford. Meciul Manchester United - Bournemouth a fost anulat din cauza unui pachet suspect găsit pe stadion

Postat la: 15.05.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: Twitter

Stadionul Old Trafford din Manchester, pe care își dispută meciurile de acasă Manchester United a fost evacuat duminică, după găsirea unui pachet suspect în partea de nord-vest a arenei. Ultimul meci al ”Diavolilor” din Premier League, împotriva celor de la Bournemouth a fost amânat. 

Fanii din tribunele de nord şi de vest au fost instruiţi să plece cu puţin înainte de ora locală 15 (17 ora României). La puţin timp după aceea, fanii din celelalte două tribune au fost evacuaţi de asemenea, iar echipaje de poliţie, ajutate de câini, au început să verifice arena.

Partida împotriva Bournemouth, ultima din sezonul 2015, a fost întârziată iniţial cu 45 de minute, după care Manchester United a anunţat că a fost anulat.

Clubul a descris incidentul drept o "operaţiune cod roşu", după care a confirmat că un pachest suspect a fost descoperit în arenă.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE