Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Tamaș a lansat un atac fără precedent la adresa lui Rădoi: "A păcălit fotbalul! Vreau să ridic multe trofee deasupra capului, să-l întrec"

Postat la: 11.05.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fundașul Gabi Tamaş s-a dezlănţuit asupra lui Mirel Rădoi, la finalul meciului dintre Steaua și AS TG. Mureș, disputat marți seară. Internaționalul român i-a declarat război fostuliu tehnician al roș-albaștrilor.

"Unii nu-şi doresc să mă duc la Euro, nu ştiu de ce. Mă refer la Mirel Rădoi, cred că are ceva cu mine. Eu nu ştiu dacă el poate să numere în câte ţări am jucat eu. El a făcut carieră la Steaua, apoi a păcălit fotbalul. Dacă era un jucător de valoare, se ducea şi juca în Europa. El vorbeşte mult şi degeaba. Să spună de episodul când am fost amândoi convocaţi la naţională şi am petrecut până la 7-8 dimineaţa împreună", a spus Tamaş, după la Digi Sport.
Fotbalistul a participat la un botez în Galați și a fost acuzat că ar fi consumat alcool peste măsură.

"Nu am avut niciun derapaj. Am avut două zile libere şi am fost la un botez. Nu ştiu dacă am făcut ceva rău. Colegii mei au fost în acest timp în club, de ei nu s-a scris nimic...doar un articol. Despre mine se vorbeşte la toate emisiunile", a mai spus apărătorul.

Fundașul a anunțat că își dorește să continue la gruparea roș-albastră.

"Da, mă văd la Steaua şi în sezonul viitor. Vreau să ridic multe trofee deasupra capului, să întrec pe cineva care vorbeşte prea mult (nr: Mirel Rădoi)", a adăugat Tamaş.

Steaua București a învins-o pe ASA Târgu Mureș cu scorul de 4-1 (1-0), marți seara, în deplasare, în ultimul meci din etapa a 10-a a fazei play-off.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE