Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Experții britanici aruncă în aer explicațiile Israelului, după explozia de la spitalul din Gaza VIDEO

Postat la: 21.10.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Architecture a declarat că analiza sa 3D a fragmentării radiale nu corespunde cu afirmația Israelului potrivit căreia o rachetă palestiniană lansată greșit, care se deplasa de la vest la est, ar fi putut lovi complexul medical.

Grupul de cercetare cu sediul în Marea Britanie afirmă că o analiză preliminară a exploziei de la spitalul arab al-Ahli din Gaza a pus "la îndoială în mod semnificativ" versiunea evenimentelor prezentată de armata israeliană, conform Al Jazeera.

"Modelele de fragmentare pot indica faptul că proiectilul a venit dinspre nord-est - direcția părții controlate de Israel a perimetrului din Gaza - și nu dinspre vest", a declarat acesta pe X.

Mass-media, inclusiv Channel 4 și echipa de verificare Sanad de la Al Jazeera, au investigat, de asemenea, incidentul și au constatat că declarațiile israeliene par să fi interpretat greșit dovezile pentru a construi o poveste conform căreia unul dintre flash-urile înregistrate de mai multe surse ar fi fost un foc ratat de rachetă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE