Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mircea M. Ionescu: Ajunge cu impostura! Legendele ne plâng, „groparii" hăhăie și distrug în continuare!

Postat la: 17.08.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cunoscutul gazetar sportiv si scriiitor Mircea M Ionescu este revoltat de politizarea excesiva a sportului romanesc dar si de umilintele pe care trebuie sa le indure mari sportivi. Totodata, Mircea M ionescu este uluit de mocirla in care se scalda fotbalul, gimnastica, handbalul si COSR. Iar mesajul postat de catre acesta pe Facebook este unul de disperare dar si de mahnire.

AJUNGE CU IMPOSTURA!
LEGENDELE NE PLÂNG, „GROPARII" HĂHĂIE, MINT ȘI DISTRUG ÎN CONTINUARE!
...Mă apasă încă Lacrimile Cristinei Neagu... De azi-noapte a venit și plânsul în cascade de suflet rănit al Cătălinei Ponor!
...Să ai asemenea ZEIȚE contemporane și să-ți bați joc de ele, ca și de tot Sportul Românesc, de o ISTORIE DE AUR, să-l distrugi cu bună știință, este o CRIMĂ!
...Remarcabilul gazetar și om de sport Gabriel Stănescu a publicat, astăzi, pe Facebook, CLASAMENTUL MEDALIILOR MINUNAȚILOR SPORTIVI ROMÂNI, de la Olimpiada din 1956 (Melbourne) până la Dezastrul de la Rio 2016! NUMAI citind acest Clasament All Time înțelegi în ce ABIS au dus (și) Sportul "GROPARII" ROMÂNIEI din ultimii 26 de ani!
A VENIT TIMPUL GRAV, LIMITĂ, SĂ NU NE MAI ASCUNDEM DUPĂ MINCIUNI! Toată lumea știe, dar mulți se fac că plouă!
...Sportul Românesc a fost POLITIZAT, de la cluburi, federații, la vârf, a devenit O BIȘNIȚĂ și el, ca întreaga activitate din România! De aici s-a pornit DEZASTRUL!
...Băsescu, "piratul" care se dă de ceasul morții că va fi arestat (așa de târziu?!), și-a pus un consilier de la Cotroceni, drept președinte la Federația ROMÂNĂ DE FOTBAL, un Habarnam, șapte-ochi-între-cărți, sacrificându-l cu cinism criminal pe GICĂ POPESCU, Legendă a Fotbalului European!?!... După Dezastrul de la Europeanul de fotbal, din Franța, unde ne-a învins...Albania (?!?), ex-locatarul de la Cotroceni l-a apărat pe Habarnam Burleanu, susținând mizerabil:"N-a jucat el!". Logică de grădiniță, sfidare a opiniei publice! În loc să-l scoată imediat de la pupitrul unde s-a declanșat CĂDEREA LIBERĂ a fotbalului nostru, cu o GENERAȚIE DE AUR și CAPODOPERA EI DE LA WORLD CUP 1994, cu LEGENDA STELEI-SEVILLA 1986, INEGALABILA CAMPIOANĂ A EUROPEI, Băse-hă-hă ne liniștește abominabil că n-a jucat Burleanu!?! Nici Băsescu, logic...
...Cum nu era sufiucientă TRISTA EXPERIENȚĂ a Fotbalului Românesc, a venit și replica OPOZIȚIEI... PONTA l-a uns în fruntea Mișcării Olimpice Românești pe Alin Petrache, rugbist cunoscut, dar fără vreo legătură cu SPORTURILE OLIMPICE! În timp ce nume grele ale sportului românesc s-au văzut marginalizate, dacă nu chiar umilite!...
...
...Ne-am bătut joc de alchimiștii BELLU și BITANG și GIMNASTICA ROMÂNĂ, REGINA-REGINELOR LUMII, a ajuns o biată Cenușăreasă. Probabil că și Ponta va susține că nu Petrache a fost pe Bârna Suspinelor! N-a fost, desigur... Ne-am bătut joc de CRISTIAN GAȚU, FENOMEN al handbalului mondial și PERFORMER și ca președinte al Federației ROMÂNE DE HANDBAL și ne bate Angola!?!... Pentru că bișnița foșnește dureros și în spatele semicercului, unde dictează, se spune, comisioanele care se iau pe antrenorii și jucătorii străini aduși în țară!... Și Exemplele pot continua cu mai multe disciplione sportive...
...Sigur că doctorașul plagiat nu-și va recunoaște VINA! APORTUL DECISIV LA PRĂBUȘIREA SPORTULUI OLIMPIC ROMÂNESC!...
...SPORTUL ERA UNICUL DROG MORAL permis al unui POPOR CARE SE LUPTĂ CU SĂRĂCIA, HAOSUL, NEDREPTATEA! Acum, i-a fost luat și această BUCURIE ILUZORIE!
...Și i-a mai fost răpită DEMNITATEA de a avea MARI CAMPIONI OLIMPICI, MONDIALI, EUROPENI!
...Așa ȚARĂ, așa SPORT! Așa CULTURĂ!... Sigur că Băsescu și Ponta și toți politicienii care ne-au luat și bucuriile de suflet, drogul moral, se vor ascunde după copacul nesimțirii și vor căuta... Ce să mai caute?! Tabelul de mai jos îi lasă FĂRĂ REPLICĂ!
...Restul este Tăcere și Lacrimă!
...MULȚUMIM, MINUNAȚI SPORTIVI ROMÂNI pentru cei 60 de ani care NE-AU FĂCUT MÂNDRII CĂ SUNTEM ROMÂNI!
...ACUM, VAI DE ROMÂNIA... LUCRULUI BINE FĂCUT!
PALMARESUL ROMANIEI LA JOCURILE OLIMPICE
(din ultimii 60 de ani)
Aur -- Argint --Bronz--Total
1956 Melbourne .... 5.......... 3.......... 5........13
1960 Roma ........... 3.......... 1.......... 6....... 10
1964 Tokyo ............ 2.......... 4.......... 6........12
1968 Mexico City ... 4.......... 6.......... 5........ 15
1972 Munchen ....... 3.......... 6.......... 7........ 16
1976 Montreal ....... 4...........9 .........14........27
1980 Moscova ....... 6.......... 6..........13.......25
1984 Los Angeles ... 20....... 16..........17.......53
1988 Seul ............... 7......... 11...........6........ 24
1992 Barcelona ..... 4........... 6..........8........ 18
1996 Atlanta ........... 4........... 9......... 9....... 26
2004 Atena ............. 8 ..........5.......... 6........19
2008 Beijing .......... 4 ..........1 ..........3..........8
2012 Londra ........... 2 ..........5 ..........2 ........ 9
2016 Rio de Janeiro .1.......... 1 ............2..........4
Cine a fost România în sport și unde ne-au adus incompetența și corupția politicenilor!

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE