Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Omul lui Udrea și Ritzi care a jonglat cu patrimoniul sportului bucureștean, salvat prin telefon de la demitere de Lipă

Postat la: 30.05.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

ZIUAnews a semnalat de mai multe ori ca Stefan Cristian Sandulache, omul impus si garantat de Monica Iacob Ritzi si Elena Udrea, a transformat Directia pentru Sport si Tineret a Municipiului Bucuresti in propria mosie. Cea mai mare parte a ingineriilor si aranjamentelor regizate de catre acesta au fost descoperite de o echipa a Corpului de Control a ministrului Tineretului Sportului, Elisabeta „Uta" Lipa.

Unele inginerii au fost chiar transmise catre alte institutii de control ale statului. Dar, cu toate acestea, dupa mai bine de doua luni de finalizarea raportului de control, dosarul a fost musamalizat de catre Elisabeta Lipa. Initial Lipa a dispus prin Ordinul 441/13.05.2016 delegarea lui Stefan Cristian Sandulache la Directia pentru Sport si Tineret Buzau pe o perioada de 60 de zile si delegarea atributiilor de conducere la DSTMB de catre o alta persoana. Insa, in aceeasi zi, adica pe 13.05.2016, Stefan Cristian Sandulache anunta MTS ca nu poate fi delegat pentru ca este in concediu medical.

Tot in aceeasi zi, el a fost prezent la o intalnire a MTS in Poiana Brasov, de unde a si postat imagini pe Facebook. In urma unui telefon primit de „sus", Elisabeta Lipa a anulat ordinul de detasare la Buzau al lui Stefan Cristian Sandulache, fapt pentru care acesta este acum bine merci la DSTMB. Insa, ZIUAnews va prezenta un document prin care se demonstreaza ca Stefan Cristian Sandulache a transformat contabilitatea directiei in propriul buzunar, iar implicatiile acestei inginerii sunt de natura penala.

Prin adresa nr.3410/30.11.2013 (vezi aici si aici documentul in facsimil), firma Indeco ii confirma directorului Directiei pentru Sport si Tineret a Municipiului Bucuresti (DSTMB), Stefan Cristian Sandulache, ca s-a umblat ilegal in sistemul informatic de contabilitate al institutiei. Astfel, potrivit Indeco, privind „verificare modificare solduri balanta decembrie 2010-ianuarie 2011" a reiesit ca „In modulul Contab in luna ianuarie 2011 apar cateva conturi la care soldul initial nu mai corespunde cu soldul final al lunii decembrie, acestea sunt 2081, 2111, 2808,401.51, 401.52, 415.25, 4311, 4812.01 si 550. Neconcordanta soldurilor mai sus specificate reiese din ultima salvare a bazei de date (salvare din 19.11.2013)". Dar, cu toate aceste performante, ministrul Elisabeta „Uta" Lipa il mentine in continuare pe Stefan Cristian Sandulache la sefia DSTMB.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE