Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Copil care plângea, dat afară din sală de Donald Trump

Postat la: 03.08.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Nou moment controversat marca Donald Trump: miliardarul a dat afară din sala în care ţinea un discurs electoral un copil care plângea. Iniţial, candidatul republican a spus că nu este deranjat de faptul că micuţul nu stătea liniştit şi a asigurat-o pe mamă că nu este nicio problemă.

Dar după câteva minute, Donald Trump a afirmat că totul a fost o glumă şi că nu vrea un copil care plânge să-i întrerupă discursul. Iar cei prezenţi în sală, în loc să fie deranjaţi, au râs şi l-au aplaudat pe miliardar. Trump, candidat republican la preşedinţie: „Nu-ţi face probleme din cauza copilului, iubesc copiii. Nu-i problemă. Ador copiii, aud acel copil plângând şi îmi place. Îmi place. Ce copil! Ce copil frumos! E tânăr, e frumos, e sănătos. Asta ne dorim. De fapt, doar glumeam. Puteţi să scoateţi copilul de aici."

În schimb, gestul nu a rămas netaxat de Tim Kaine, partenerul lui Hillary Clinton în cursa pentru Casa Albă. Tim Kaine, candidat democrat pentru postul de vicepreşedinte al SUA: „Am văzut că Donald Trump a dat afară un copil care plângea de la un eveniment. Tot vorbeam despre perioada de dinainte de grădiniţă. Te întrebi cine este, de fapt, copilul."

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE