Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Donald Trump își schimbă radical atitudinea față de NATO

Postat la: 16.08.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Candidatul republican la preşedinţia Statelor Unite, Donald Trump, a susţinut luni în statul Ohio un discurs pe teme de politică externă, în care a revenit asupra unei poziţii deja exprimate faţă de NATO, transmite Reuters.

Trump a promis, în noua versiune a politicii sale externe, o colaborare strânsă cu aliaţii din NATO pentru înfrângerea Statului Islamic, în cazul în care va câştiga alegerile prezidenţiale din noiembrie. Anterior, el afirmase că Statele Unite ar putea să îşi condiţioneze sprijinul pentru aliaţi de îndeplinirea obligaţiilor acestora faţă de NATO - o poziţie care a atras critici din partea mai multor ţări membre ale alianţei.

Programul politic al lui Trump mai prevede şi un nou sistem de verificare a imigranţilor, pe care candidatul l-a numit "filtrare extremă". Una din primele decizii, dacă va ajunge la Casa Albă, va fi înfiinţarea unei comisii pentru "islamul radical", a mai promis el.

Despre contracandidata sa din partea Partidului Democrat, Donald Trump este citat de DPA cu afirmaţia că "Hillary Clinton vrea să fie Angela Merkel a Americii - şi ştiţi ce dezastru imens a fost această imigraţie masivă pentru Germania şi pentru poporul german. Criminalitatea a ajuns la niveluri pe care nu credeau că o să le vadă vreodată".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE