Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Obama se va intalni duminica cu Erdogan

Postat la: 30.08.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, urmeaza sa aiba o intrevedere bilaterala, duminica, la summitul G20, cu omologul sau turc, Recep Tayyip Erdogan, aceasta fiind prima intalnire dupa tentativa de lovitura de stat din Turcia, informeaza publicatia The Wall Street Journal.

Intrevederea va avea loc cu ocazia summitului G20 de la Hangzhou (China). "Presedintele Barack Obama vrea sa discute despre recenta tentativa de lovitura de stat din Turcia, precum si despre campania contra retelei teroriste Stat Islamic, despre eforturile de stabilizare a Siriei si despre criza refugiatilor", a declarat Ben Rhodes, consilier prezidential adjunct pentru Siguranta Nationala.

Tot cu ocazia summitului G20, Barack Obama va avea o intrevedere oficiala cu presedintele Chinei, Xi Jinping, cu care va aborda relatiile bilaterale. Barack Obama va discuta si cu presedinele Rusiei, Vladimir Putin, la summitul G20, despre crizele din Siria si Ucraina, dar nu este programata nicio intalnire bilaterala, a precizat Ben Rhodes.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE