Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Trump a dezvaluit ce are de gand daca pierde cursa pentru Casa Alba

Postat la: 12.08.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Candidatul republican in cursa pentru Casa Alba, Donald Trump, in scadere in sondajele de opinie, a incercat joi sa minimalizeze costul personal al unei eventuale infrangeri in fata lui Hillary Clinton, in alegerile din noiembrie, afirmand ca nu are nevoie sa fie ales presedinte.

"Voi stiti, revin la o viata buna. Nu este ceea ce doresc, cred ca voi castiga, dar vom vedea", a spus Trump, intr-un interviu telefonic pentru CNBC, referindu-se la eventualitatea unui esec dupa urmatoarele trei luni. "In cele din urma, fie va functiona, fie imi voi lua lungi, bune vacante", a declarat miliardarul american, care detine un club privat la West Palm Beach, in Florida, unde ii place sa-si petreaca timpul.

Candidatul republican, 70 de ani, a pregatit terenul pentru o eventuala infrangere in alegeri, saptamana trecuta, cand a declarat ca victoria risca sa-i fie furata. "Credeti-ma, trebuie sa fim atenti pe 8 noiembrie, deoarece aceste alegeri vor fi trucate", a afirmat el, o afirmatie care i-a adus un raspuns dur din partea presedintelui Barack Obama.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE