Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Atletele Paula Claudia Todoran si Elena Daniela Cîrlan au fost jefuite la Rio de Janeiro

Postat la: 17.08.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

COSR a anuntat, miercuri, ca sportivele Paula Claudia Todoran si Elena Daniela Cîrlan au fost victimele unui furt la Jocurile Olimpice de la Rio, ele ramanand fara un rucsac ce continea obiecte personale. Elena Daniela Cîrlan si Paula Todoran au participat in proba de maraton de la JO de la Rio.

"In ziua de 16 august 2016, in jurul orei 14.00, sportivele Paula Claudia Todoran si Elena Daniela Cîrlan se aflau in zona arenei olimpice de beach-volley si au remarcat lipsa unui rucsac care continea obiecte personale. Ele nu au observat momentul furtului si nu au interactionat in niciun fel cu presupusul/presupusii faptas/faptasi. Au contactat imediat un voluntar Rio 2016, care le-a insotit la cea mai apropiata sectie de politie, unde au completat un raport. In acelasi timp, au reusit sa contacteze responsabilul Federatiei Romane de Atletism din cadrul Echipei Olimpice a Romaniei. Seful de misiune, Alexandru Epuran, s-a deplasat la sectia de politie, de unde a asigurat transportul in siguranta la Satul Olimpic si obtinerea unei noi acreditari pentru sportiva Paula Claudia Todoran", se arata in comunicatul COSR.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE