Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Duckadam, dezvaluiri incendiare despre un blat facut de Steaua: Iata ce-am patit

Postat la: 07.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Helmuth Duckadam a facut marti niste dezvaluiri de-a dreptul incendiare despre un meci aranjat de Steaua. Presedintele de imagine al "ros-albastrilor" sustine ca, la cateva zile dupa ce a castigat Cupa Campionilor in 1986, i-a fost interzis accesul in baza de pregatire dupa ce a refuzat sa participe la un meci aranjat.

"Sa nu mai aud niciun cuvant de Armata. Pentru mine, subiectul Ghencea si Armata este incheiat, nu mai vreau sa vorbesc. Eu, personal, am fost umilit de patru ori, de minister si de cei care au condus acolo", a tunat Duckadam la Sport.ro.

"Mi s-a interzis sa fac antrenament dupa doua saptamani de la finala de la Sevilla, pentru ca nu am vrut sa particip la un joc aranjat la Craiova. Am fost dat afara dupa ce s-a constatat ca nu mai pot sa apar, dupa operatie... Apoi am mai fost dat afara de doua ori cu echipa, o data cu Ilie Stan si acum, asa ca pentru mine subiectul Ghencea este un subiect inchis", a continuat acesta. Steaua a fost evacuata saptamana trecuta din Ghencea de catre Armata, iar echipa antrenata de Mirel Radoi se antreneaza la Buftea.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE