Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Oamenii cu prăjituri ai Ancăi Boagiu fac legea la CFR Marfă

Postat la: 23.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

ZIUAnews a semnalat recent ca membrii Consiliului de Administratie de la CFR Marfa l-au numit numit ca director interimar la compania CFR Marfa pe Laurentiu Georgescu, director general adjunct Departamentul Productie Marketing. Acesta a ajuns la conducerea companiei dupa ce a demisionat directorul general Mircea Florin Biban, numit pe acest post, pe 23 aprilie 2015, de catre fostul ministru al Transporturilor- Ioan Rus.

Totodata, ZIUAnews a mai semnalat ca Laurentiu Georgescu, in februarie 2014, a fost cercetat de politie pentru favorizarea unei firme a lui Gruia Stoica in detrimentul companiei CFR Marfa într-un contract de transport feroviar de marfa de circa 15.000.000 de euro cu "Azomureş" Targu Mures. Insa, ceea ce nu s-a spus despre Laurentiu Georgescu este faptul ca acesta este omul de casa al fostului ministru PD al Transporturilor, Anca Boagiu.

Prăjiturile care au deschis uşile la CFR Marfă

Noul director interimar la compania CFR Marfa, Laurentiu Georgescu, este constantean iar familia sa locuieste pe aceeasi scara de bloc cu familia Ancai Boagiu. Tot pe aceeasi scara mai sta si fostul director comercial al CFR Marfa din perioada guvernul Boc, Denisa Filipescu. Insa, ceea ce se stie mai putin este faptul ca familiile Filipescu, Boagiu si Georgescu sunt in relatii excelente, iar la toate intalnirile acestora, sotia lui Laurentiu Georgescu pregateste o multime de prajituri de casa foarte delicioase care sunt extrem de apreciate de familia Ancai Boagiu. De fapt, cand Anca Boagiu era ministrul al Transporturilor, saptamanal era aprovizionata cu prajituri de casa facute de catre sotia lui Laurentiu Georgescu.

Favoritul Ancăi Boagiu, reevaluat şi promovat de omul lui Ioan Rus

Cu cateva zile inainte de a demisiona de la conducerea CFR Marfa, fostul directorul general Mircea Florin Biban a aranjat, pe furis, un post pentru inca de om incredere al Ancai Boagiu. El a cerut celor de la Resurse Umane sa transforme un post de economist 2 intr-unul de consilier, dar fara sa precizeze numele pentru care s-a creat postul. Ulterior, s-a constatat ca postul de consilier a fost creat de catre Mircea Florin Biban pentru George Micu, directorul favorit al Ancaia Boagiu.

Astfel, omul lui Ioan Rus, adica Mircea Florin Biban, a creat un post pentru George Micu, cel care a facut mult timp jocurile lui Gruia Stoica , si, astfel, acesta a devenit consilierul directorului interimar de la CFR Marfa- Laurentiu Georgescu, vecinul din Constanta al Ancai Boagiu. Prin numirea ca ministru al Transporturilor a lui Iulian Matache, oamenii garantati si sustinuti de Anca Boagiu au prins, din nou, aripii. De ce? Pentru ca sefa de cabinet a lui Iulian Matache - Mihaela Marina Dumitrescu, este tocmai sefa de cabinet a Ancai Boagiu pe vremea cand aceasta era ministrul Transporturilor.

Ion Teleanu

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE