Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Sex, desfrâu şi şpagă pentru un examen promovat la Medicină în Craiova

Postat la: 10.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Profesorii de la Facultatea de Medicină din Craiova le-au cerut studentelor favoruri sexuale pentru a promova examenele. Nouă profesori de la Facultatea de Medicină din Craiova şi secretara instituţiei de învăţământ sunt acuzaţi de luare de mită. Cadrele didactice au primit mii de euro, în bani şi bijuterii, ca să îi scape pe studenţi de stresul examenelor şi să le dea note bune.

Procurorii au interceptat discuţii între studenţi, iar astfel au aflat cum au promovat examenele. Unii profesori le-au cerut studentelor în schimbul unor note bune favoruri sexuale.

„Dădui 600, nu 500. Nesimţita aia nu pune bani, ea se... şi îşi aranjează"

Examenele au fost promovate cu favoruri sexuale:

Student: -Dădui 600, nu 500
Doamnă: -De ce dăduşi 600?
Student - pentru că nesimţita de... nu pune bani, ea se... şi îşi aranjează.

Procurorii au mai stabilit că unii profesori au primit mii de euro, în bani şi bijuterii, ca să îi scape pe studenţi de stresul examenelor şi să le dea note bune. Studenţii de la Facultatea de Medicină din Craiova au povestit cum au reuşit să treacă examenele:

Student: -Le luarăm la una o pereche de cercei şi cu pandantiv şi la una doar o perche de cercei.
Doamnă: -Asta costă 10 milione şi jumătate

Optzeci de profesori, studenţi sau asistenţi de la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Craiova au fost audiaţi luni şi marţi într-un dosar de luare şi dare de mită. Lucica Roşu, Cristina Petrică, Dănuţ Firu, Daniela Denisa Cernea, profesori la Facultatea de Medicină din Craiova sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunii de luare de mită. Bogdan Cotoi (cadru didactic universitar) este cercetat pentru complicitate la luarea de mită şi folosirea, în orice mod, direct sau indirect, de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii.

Raluca Eugenia Iovan (secretară) în cadrul Facultăţii de Medicină şi Framacie din Craiova este acuzată de trafic de influenţă şi folosirea, în orice mod, direct sau indirect, de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii. Procurorii au dispus faţă de cei şase profesori măsura controlului judiciar, iar pe toată durata măsurii le este interzisă exercitarea profesiei de cadru didactic.

Din locuinţele acestora s-au ridicat sume în lei şi valută (55.423 lei, 13.760 euro), precum şi sume în diferite alte valute, fiind ridicate înscrisuri şi bijuterii din aur (peste 500 de piese).

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE