Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












O poliţistă a fost înjunghiată, într-un comisariat, pentru că reprezintă Franţa

Postat la: 31.08.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O poliţistă a fost înjunghiată, marţi, într-un comisariat din centrul oraşului Toulouse de către un bărbat care a fost reţinut, potrivit unei surse judiciare, relatează AFP. Poliţista, o adjunctă în domeniul securităţii, a fost rănită grav, dar viaţa nu îi este în pericol.

Ea a fost înjunghiată pe când se afla în zona de primire din comisariatul de pe strada Rempart St-Etienne, în centrul istoric al oraşului Toulouse, potrivit sursei citate. Un bărbat a fost reţinut, a adăugat poliţia, fără să ofere imediat alte precizări despre circumstanţele acestui atac.

Atacatorul, în vârstă de 31 de ani, de origine algeriană, ar fi spus că dorește să depună o plângere, ca pretext pentru a intra în comisariatul de poliție, unde a atacat polițista cu un cuțit, la nivelul gâtului. Agresorul a fost imobililizat și transferat la comisariatul central al poliției. Victima a fost transportată la spital. "El a atacat-o pe adjuncta pentru securitate «deoarece reprezintă Franţa»", scrie ziarul local.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE