Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ciolos si Borc il promoveaza pe "Imi bag p*la" la sefia Aeroportului Otopeni in favoarea Lufthansa

Postat la: 29.09.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ziuanews a atras atentia opiniei publice in repetate randuri despre manevrele de culise ale tandemului Ciolos-Borc de a preda Aeroportul Otopeni intereselor straine. Totul pe mana secretarului de stat Liviu Mosteanu de la Ministerul Transporturilor.

Serialul nostru a fost preluat de mai multe publicatii care la randul lor au facut investigatii proprii si au ajuns la aceeasi concluzie, anchetele fiind publicate pe internet. Mai nou, intrucat interimatul lui Cosmin Pestesan la SC Aeroporturi Bucuresti SA se apropie de sfarsit, Dacian Ciolos si Costin Borc doresc sa puna cat mai repede in aplicare planul ocult prin care Radu Merica, un personaj extrem de controversat, sa fie numit director general in locul lui Pestesan, care sa preia functia de director de protocol.

Despre faptul ca Liviu Mosteanu se stie bine cu Radu Merica (cel din mijloc, in foto), amandoi au lucrat pentru multinationale nemtesti, am scris. De aici se poate trage concluzia, asa cum Ziuanews a semnalat, ca miza este pregatita pentru Luftansa, care sa preia pista de reparatii, in detrimentul companiei Tarom. Filiera germana, la care a achiesat nu numai Klaus Iohannis, ci si, iata, Dacian Ciolos, cel care a facut recent o vizita in Germania, cu un avion de linie, chemat la ordine de Angela Merkel. Germanizarea României continua, dupa ce o lunga perioada de timp am dat avutiile pe mana austriecilor.

Merica este primul secretar de stat care a scris pe un document oficial, in loc de rezolutie: "Nu sunt de acord si imi bag p*ula!", uimind opinia publica. Tot Merica a mai fost in CA al Aeroporturi Bucuresti, unde a executat jocurile de culise ale celor din Transporturi, fiind de la inceput indoctrinat pe linia germana, inca de pe vremea cand lucra la BMW. Dar un articol pe larg despre aceste jocuri de culise, semnalate de ziarul nostru cu cateva luni bune in urma se poate citi AICI.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE