Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Doi polițiști s-au sinucis după ce au intervenit la asaltul asupra Capitoliului

Postat la: 28.01.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Doi polițiști care au intervenit la violențele din 6 ianuarie, de la Capitoliul SUA, s-au sinucis. Informația a fost făcută publică de șeful interimar al poliției metropolitane Robert J. Contee. El a apărut în fața unei comisii din Camera Reprezentanților.

Robert J. Contee a spus că din 6 ianuarie, de când au răspuns la revolta de la Capitoliu, doi agenți de poliție și-au luat viața. Este prima oară când se fac publice informații despre sinuciderea unor ofițeri, imediat după acțiunile de la începutul acestui an din Washington. "În mod tragic, doi ofițeri care s-au aflat la Capitoliu pe 6 ianuarie, unul de la Poliția Capitoliului și unul de la Departamentul de Poliție Metropolitană, și-au luat propria viață în urma acelei intervenții", a declarat Contee. Amintim că un alt agent, tot din cadrul Poliției Capitoliului, Brian D. Sicknick, a murit la o zi după protestele violente ale susținătorilor lui Donald Trump. El a fost grav rănit în timpul manifestațiilor de la Congresul american.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE