Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Andreea Bănică, probleme mari după naştere. I s-a blocat genunchiul si i-a fugit rotula!

Postat la: 20.11.2016 - 07:54 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cântăreţei i s-a blocat genunchiul și nu a mai putut merge timp de şase ore. Andreea a povestit întâmplarea pe blogul personal. A devenit pentru a doua oară mămică, dar acest lucru nu a scăpat-o de probleme. Andreea Bănică a povestit chinurile cumplite prin care a trecut a doua zi, după ce a născut. 

„În urma unui traumatism (disjuncție tibio-peroniară superioară) pățit în urmă cu 2 ani mă tot confrunt cu o problemă la genunchiul drept. Nu este o problemă care necesită operație, însă trebuie să fac tot timpul exerciții, pentru ca mușchii să susțină rotula și să nu mai „fugă" de pe traiectoria ei. Tot din această cauză nu am voie nici să am fluctuații de greutate, lucru inevitabil într-o sarcină. Problemele s-au agravat în luna a 8-a din cauza greutății, dar și pentru că organismul trecea prin schimbari majore hormonale și am ajuns să am probleme chiar și la nivelul articulațiilor. Acesta este motivul pentru care a doua zi după naștere a fost una cu peripeții. După ce l-am alăptat pe cel mic, am vrut să merg la baie și mi s-a blocat genunchiul. Cam cum este asta? Am rămas cu el înțepenit 6 ore, timp în care aveam pusă tot timpul o compresă cu apă caldă și îl masam. A fost foarte greu, mai ales că eram abia operată. Le spusesem alor mei să plece acasă în seara aia, crezând că mă voi descurca singură. Iată-mă deci, blocată cu gândurile mele, gândindu-mă la ce pot să fac ca să-mi revin.

Când am simțit că nu mai pot, mi-am sunat kinetoterapeutul, căruia i-am explicat ce am pățit, rugându-l să nu mă lase înțepenită, că nu mai puteam face nimic. Și când mă gândesc ce fericită eram dimineața că mă ridicasem repede din pat și îmi făceam plimbările pe holurile spitalului mândră nevoie mare de această reușită... L-am trezit pe Lucian, care a venit la spital la 12 noaptea însoțit de terapeut. Timp de două ore a căutat toate pozițiile posibile și mi-a pus rotula la loc. Durerile au fost crunte, însă încercam să mă consolez cu gândul că piciorul meu va fi bine și îmi voi putea relua plimbările către bebe", a mai scris Andreea.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE