Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cum intampina Mihaela Rădulescu divorţul Andreei Marin de Tuncay Ozturk

Postat la: 27.10.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Andreea Marin si-a anunţat divorţul de Tuncay Ozturk printr-un mesaj pe Facebook, la care postare au inceput sa curga mesaje de susţinere. Ei binem ce credeti ca facea Mihaela Rădulescu pe reţelele de socializare, in tot acest timp?!

Principala dusmanca declarata a Andreei Marin (ambele foste Bănica), posta pe contul ei de Instagram o fotografie cu actorul Steven McQueen. "Mi-ar fi plăcut să ies la o cafea cu omul ăsta", a scris Mihaela Rădulescu în dreptul fotografiei. Actorul alături de care apare Mihaela Rădulescu în fotografia editată a murit în anul 1980.

Andreea Marin, cum spuneam, si-a anuntat divortul printr-un mesaj postat pe reteaua de socializare a lui Zuckenberg. "Cum bine știți, am învățat să prețuiesc viața și în momentele sale de lumină, și în cele întunecate. Uneori, suprizele vieții nu sunt întocmai plăcute. Sunt momente în care, chiar dacă inima te îndeamnă să rămâi unde te afli, trebuie să ai tăria de a pune pe primul plan respectul de sine și să mergi mai departe. O hotărâre grea a survenit în aceste zile în viața mea: divorțul. Din respect pentru sentimentele profunde investite în ultimii ani în căsnicia mea, vă rog pe voi, prietenii de aici, dar și pe colegii din mass-media, să înțelegeti că nu doresc să mai fac nicio referire publică cu privire la acest subiect. Vă rog tare mult să ne respectați dorința de liniște și intimitate, mie și fiicei mele. Un divorț este dureros, dar întotdeauna v-am spus și cred și astăzi că acesta nu este un obstacol de nedepășit. Nu voi pune pe umerii nimănui ceea ce port acum în suflet, dimpotrivă, vă rog să ne înțelegeți nevoia firească de discreție. O mamă nu e niciodată singură. Ca femeie și mamă, am multe motive să îmi continui viața clădind și zâmbind", a scris Andreea Marin pe Facebok, astăzi, când a anuntat despărţirea de Tuncay.

Tuncay Ozturk s-au cunoscut în Turcia, în timp ce vedeta mergea la tratament la o clinică de renume din această ţară. Cei doi s-au căsătorit în 2013, iar atunci Tuncay a decis atunci să îşi părăsească ţara natală, de dragul fostei "Zâne a surprizelor", mariajul lor fiind pus la încercare de-a lungul timpului.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE