Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












DAN BITTMAN: Banii vorbesc. După X-factor, venituri in cădere liberă

Postat la: 04.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Născut la data de 29 martie 1962, Dan BITTMAN îşi "monetizează" activitatea artistică prin intermediul unor firme. La ora actuală, BITTMAN este asociat în 5 firme, una dintre acestea, DATINO TRADING SRL Bucureşti, aflându-se în procedură în lichidare, celelalte 4 active fiind următoarele: BITSOLAR SRL, DĂNUTZ CASA SRL, DĂNUTZ SRL, HOLOGRAF PRODUCTIONS SRL

BITSOLAR SRL Săruleşti şi DANUTZ CASA SRL Bucureşti nu au desfăşurat o activitate semnificativă în ultimii ani şi nici nu sunt prea cunoscute, dar merită menţionat faptul că obiectul de activitate al firmei din judeţul Călăraşi este producţia de energie electrică, domeniu care nu are legătură cu aptitudinile artistice ale lui BITTMAN.

DĂNUTZ SRL a fost înfiinţată în 2011 şi nu a "împrumutat" numele de la emisiunea TV omonimă, ci a fost chiar invers. Specializată în activităţi de creaţie artistică şi având un singur angajat în ultimii 10 ani, această societate pare a fi "unealta" prin care prezentatorul TV şi juratul X Factor a fost recompensat pentru prestaţiile efectuate la TVR şi Antena 1. O dovadă în acest sens ar fi veniturile în cădere liberă din 2014, an în care BITTMAN nu a mai prestat direct pentru cele două televiziuni, scriu cei de la supervizor.ro.

Astfel, cifra de afaceri de anul trecut a fost de numai 224.391 lei, faţă de 782.813 lei în 2013 şi faţă de puţin peste un milion lei în 2012. Şi profitul net a scăzut dramatic, ajungînd la simbolica sumă de 7.375 lei în 2014, de 9,4 ori mai mică faţă de 2013 şi de aproape 40 de ori mai puţin faţă de 2012. La DĂNUTZ SRL, Dan BITTMAN este unic asociat şi administrator.

HOLOGRAF PRODUCTIONS SRL Bucureşti este firma prin intermediul căreia îşi desfăşoară activitatea economică formaţia HOLOGRAF, în calitate de asociaţi figurând, pe lângă Dan BITTMAN, Emilian PETROŞEL (58 de ani în decembrie), Octav Antoniu FURTUNĂ (60 de ani) şi Iulian VRABETE (60 de ani). Înfiinţată în anul 1991, societatea HOLOGRAF PRODUCTIONS SRL pare a avea un contabil foarte bun din moment ce reuşeşte să menţină an de an un profit de doar câteva mii de euro, în condiţiile în care, de vreo 10 ani, cifra de afaceri se învârte în jurul sumei de 500.000 euro.

Contribuţia lui Dan BITTMAN în afacerea HOLOGRAF se observă foarte bine în rezultatele financiare înregistrate în 2013. Astfel, cifra de afaceri a scăzut cu peste 40% în anul în care liderul trupei a fost bolnav şi operat, ccea ce a dus la suspendarea multor concerte. Revenirea lui BITTMAN s-a văzut şi în bilanţul pe 2014, când cifra de afaceri a urcat la 2,7 milioane lei, cea mai mare valoare înregistrată în ultimii 5 ani.

Un alt aspect pozitiv al afacerii HOLOGRAF PRODUCTIONS SRL Bucureşti este reprezentat de valoarea mică (raportată la cifra de afaceri) a datoriilor - 336.023 lei la 31 decembrie 2015 şi valoarea şi mai mică a creanţelor - 186.329 lei la aceeaşi dată. Asta înseamnă că HOLOGRAF ori lucrează cu banii jos, ori are clienţi foarte serioşi.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE