Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Interlopul Adrian Corduneanu a câştigat o avere la poker

Postat la: 27.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un interlop celebru a câştigat o sumă fabulosă de bani la poker. Adrian Corduneanu a participat recent la un turneu de poker din Iaşi şi a reuşit să ia potul cel mare în valoare de 12.000 de euro.

Adrian Corduneanu, liderul celei mai temute grupari din Moldova, a castigat joi seara la poker 12.000 de euro, insa suma s-a injumatatit cand a ajuns acasa. Si asta pentru ca i-a cumparat sotiei sale un inel de aproape 6.000 de euro.

"Am avut noroc, dar şi talent, m-am descurcat bine. Am avut adversari buni, însă mi-au venit cărţi bune.", a declarat cel supranumit "Beleaua". Corduneanu a recunoscut însă că a ajuns acasă numai cu jumătate din sumă. Fericit de reuşită, el a cheltuit nu mai puţin de 6.000 de euro pe un inel pe care i l-a dăruit soţiei. "I-am luat Ramonei, care e viaţa mea, un inel frumos. O iubesc la nebunie, merită tot ce este mai bun", a mărturisit bărbatul pentru CanCan.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE