Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Le Figaro: Cher e grav bolnava. Mai are de trait cateva luni!

Postat la: 07.06.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cantareata Cher, in varsta de 70 de ani, victima a unei infectii virale din 2014, "stie ca zilele ii sunt numarate", a dezvaluit o sursa, sub protectia anonimatului, pentru tabloidul american Radar Online.

Artista s-ar pregati in aceasta perioada pentru ultimele sale clipe de viata si a cumparat mai multe proprietati pentru copiii si rudele sale, relateaza News.ro, citand site-ul publicatiei franceze Le Figaro.

Cher a implinit varsta de 70 de ani pe 20 mai. Obligata sa isi anuleze o parte a turneului ei mondial "Dressed 2 Kill", in 2014, din cauza unei infectii renale, iar starea de sanatate a artistei s-ar fi degradat tot mai mult in ultimele luni. "Stie ca zilele ii sunt numarate", a declarat o sursa din anturajul cantaretei, citata de Radar Online.

Aceeasi sursa a dezvaluit, de asemenea, ca renumita cantareata, a carei avere a fost estimata la 305 milioane de dolari, s-ar pregati pentru ultimele clipe de viata. "Vrea sa se asigure ca toti cei care ii sunt apropiati vor putea sa traiasca decent dupa moartea ei", a declarat sursa.

Cher le-ar fi cumparat resedinte somptuoase copiilor ei, Chastity Sun Bono - fiica ei nascuta din relatia cu producatorul muzical Salvatore Bono (denumit Sonny, n.r.) -, care a facut operatie de schimbare de sex si a devenit barbat in anul 2009, si Elijah Allman.

Cele doua proprietati ar fi costat 1,7 milioane de dolari respectiv 2 milioane de dolari. Aceste cadouri ar reprezenta si o incercare de reconciliere a cantaretei Cher cu familia sa, cu care a intretinut relatii tensionate de-a lungul anilor.

"Vrea sa lase la o parte toate neintelegerile si sa se asigure ca toata familia ei nu va avea dificultati financiare dupa moartea ei", a adaugat aceeasi sursa. Cher a avut o relatie tot mai rece in ultimii ani cu fiica ei Chastity Bono. Cand aceasta a decis in 2009 sa faca o operatie de schimbare de sex si sa devina barbat, Cher i-a cerut lui Chastity Bono sa pastreze distanta fata de ea, intrucat nu putea sa accepte transformarea fizica a acestuia. Apoi, dupa o perioada indelungata de gandire, vedeta americana a anuntat public ca sustine deciziile fiicei sale.

Cantareata locuieste in prezent intr-o vila din Malibu, estimata la 45 de milioane de dolari, alaturi de mama ei, Georgia Holt, in varsta de 89 de ani. Cher i-a cerut mamei sale sa se mute in resedinta ei, dupa ce Georgia Holt a fost transportata de urgenta la un spital din Los Angeles, din cauza unei afectiuni pasagere, in perioada Craciunului.

Cher, nascuta pe 20 mai 1946, este o cantareata, actrita, compozitoare si producatoare americana de orgine armeana. Dupa ce a devenit cunoscuta in 1965 in calitate de membru al duoului pop-rock Sonny & Cher, a reusit sa isi construiasca si o cariera solo de succes. Cu o cariera de peste 50 de ani, Cher este una dintre cele mai cunoscute cantarete pop, iar albumele sale s-au vandut in peste 100 de milioane de copii pe plan mondial. Artista americana a fost recompensata cu numeroase premii si trofee, inclusiv un premiu Oscar, un premiu Grammy, trei premii Emmy si trei Globuri de Aur.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE