Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Meniul de la nunta Printului William cu Ducesa Kate a fost scos la licitatie. Vezi ce s-a mancat si s-a baut

Postat la: 28.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un meniu de la nunta printului William cu ducesa de Cambridge, care a avut loc in 2011, la Londra, va fi scos la licitatie, pe 29 octombrie, de casa Nate D. Sanders. Meniul a fost tiparit pe o hartie cartonata de culoarea fildesului si a fost decorat cu simbolul heraldic al tatalui mirelui, printul Charles, si un chenar verde impletit cu auriu. Pretul de pornire a fost fixat la 1.000 de dolari.

Documentul prezinta detalii despre cele trei feluri principale servite la receptia care a urmat ceremoniei de nunta, care au inclus somon marinat, fleica de miel si un desert compus din inghetata din miere, prajitura cu crema de vanilie si fructe si parfait de ciocolata. La receptie au fost servite si vinuri scumpe, precum L'Hospitalet de Gazin, Pomerol si Meursault Domaine Guyot-Javillier, iar la toastul tinut in onorea mirilor invitatii au fost serviti cu sampanie rosé Laurent Perrier.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE