Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mihaela Rădulescu s-a pus capra in fata lui Felix Baumgartner FOTO

Postat la: 19.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Iubitul Mihaelei Rădulescu, Felix Baumgartner, a postat pe contul personal de Facebook o imagine în care vedeta TV este surpinsă într-o ipostază indecentă. În imaginea postată de Felix Baumgartner se poate observa cum Mihaela Rădulesscu s-a aplecat astfel încât iubitul acesteia să poată așeza pe spatele ei o farfurie cu mâncare, prilej cu care i s-a văzut și lenjeria intimă.

La descrierea fotografiei, Felix Baumgartner a scris "De asta imi iubesc prietena! E mereu acolo cand am nevoie de ea!". Imaginea este apreciată, până în acest moment, de 7.566 de persoane și a fost distribuită de alte 344 de persoane. Mihaela Rădulescu și austriacul Felix Baumgartner sunt împreună de aproximativ nouă luni.

Anterior, Mihaela Rădulescu a fost căsătorită timp de patru ani cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg, de care a divorțat în anul 2008. Din această căsnicie a rezultat și un copil, Ayan, în vârstă de 11 ani. Vedeta TV a mai fost căsătorită și cu interpretul Ștefan Bănică și a avut o relație cu prezentatorul TV, Dani Oțil.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE