Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Puff Daddy a fost arestat pentru atac cu armă mortală într-un campus universitar

Postat la: 23.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Rapperul Sean Combs, cunoscut publicului ca Puff Daddy sau P. Diddy a fost arestat, luni, fiind acuzat de atac cu o armă mortală, după ce a fost prins în campusul Universității California din Los Angeles. Se pare că rapperul a fost prins în timp ce folosea o ganteră în timpul unui conflict cu un antrenor.

Se pare că artistul a fost implicat intr-o cearta cu antrenorul echipei de fotbal american in sala de sport a campusului. Fiul rapperului, Justin Combs, este in echipa de fotbal american a colegiului, cu o bursa sportiva.

"Este un incident nefericit pentru toate partile implicate. In timp ce UCPD continua sa ancheteze aceasta situatie, vom lasa procesul legal sa isi urmeze cursul si ne vom abtine deocamdata de la alte comentarii", a afirmat Jim Mora, antrenorul echipei de fotbal american a UCLA, intr-o declaratie de presa.

Combs, in varsta de 45 de ani, se afla deocamdata intr-un centru de arest din campusul universitatii, dupa un incident in care a folosit o gantera de tip kettleball, care a fost considerata arma mortala, a anuntat politia campusului UCLA intr-o declaratie de presa.

Autoritatile au precizat ca rapperul urmeaza sa fie mutat la Departamentul Serifului din Los Angeles in timpul zilei de luni.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE