Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Öttl, fosta iubită a lui Baumgartner o ia la mișto pe Răduleasca, fosta iubită a lui Otil

Postat la: 24.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

După ce săptămâna trecută s-a pozat pe post de mobilă pentru Felix Baumgartner, acum vedeta a devenit ţinta miştourilor. Culmea, până şi Nicole Öttl, fosta iubită a lui Felix, a luat-o în colimator.

Aplecată în unghi de 90 de grade, cu chiloţii tanga la vedere, cu o farfurie de mâncare pe spate şi cu iubitul Felix Baumgartner (46 de ani) lângă ea, mâncând satisfăcut. Aşa a pozat Mihaela Rădulescu (46 de ani) săptămâna trecută, detonând o ploaie de ironii. Nicole Öttl şi jurnaliştii austrieci au ironizat celebra fotografie cu Mihaela, fosta iubita a lui Dani Otil, pe post de masă: «Ne duce cu gândul la o hernie de disc».

Glumele au depăşit însă şi graniţele României, căci subiectul li s-a părut ofertant şi jurnaliştilor din Austria, ţara de baştină a paraşutistului de Cartea Recordurilor. Postul de televiziune austriac "Puls 4" a făcut chiar o emisiune de umor pe această temă, iar moderatorii din platou au reconstituit poza buclucaşă. Nici măcar fosta iubită a lui Felix nu s-a putut abţine şi s-a amuzat copios, promovând pe pagina ei de Facebook emisiunea în care a fost "tocată" Răduleasca.

La matinalul de la postul austriac "Puls 4", moderatorii (un soid e Răzvan si Dani de Austria) au recreat scena hilară. Mai mult, Nicole Öttl (34 de ani) a oferit şi ea un comentariu spumos: "Mă face să mă gândesc la o hernie de disc acută", a punctat bruneta. Antrenoarea de gimnastică şi sportivul de Cartea Recordurilor s-au despărţit, cu scandal, în 2013, după 7 ani de iubire.

"Lipsa de intimitate, multe femei lipsite de respect, spiritul neobosit de aventură şi egoism, sunt câteva dintre lucrurile cu care eu nu mai pot trăi", a mărturisit Nicole în august 2013, declaraţiile ei făcând iureş în presa germană şi scoţând la iveală o latură mai puţin cunoscută a lui Felix Baumgartner: aceea de bărbat care cade uşor în mrejele fanelor.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE