Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Andreea Paul nu numai c-a nascut fără sa lipseasca de la munca dar n-a dat nici spagă

Postat la: 26.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

A facut turul internetului informatia data de Andreea Paul intr-o postare pe contul ei de Facebook, conform careia a nascut sâmbăta, ca sa nu lipseasca de la muncă. După ce a ras de ea intreaga comunitate on-line, Andreea Paul, fosta si Vass, si-a adus aminte ca de fapt ar fi nascut lunea, motiv devenit, iarasi, hilar pe net.

Reporterii Ziuanews au gasit pe net o informatie oferita chiar pe blogul Andreei Paul, pe atunci consiliera lui Emil Boc, care anunta cu surle si trâmbiți că va naste o fetita in jurul datei de 27 iunie 2010. Ce alte informatii mai dădea doamna consilier? Anume ca va fi prima romanca care nu va da spaga medicului cu care va naste si că va deveni mama intr-un spital de stat din Romania, deoarece vrea sa simta ca nu a platit degeaba, un an intreg, contributii la sistemul de sanatate! Toate acestea le-a dezvaluit chiar Andreea Vass intr-un articol postat pe blogul ei, "Spaga sau coplata in sanatate?". Iata fragmentul:

"Nu am agreat niciodată mecanismul şpăgii în spitale, cu toate că ştiam care sunt veniturile cadrelor medicale. Ştiam însă şi care sunt contribuţiile pe care le plătesc lună de lună. Ne-am obişnuit cu toţii în asemenea hal să scoatem bani în plus din buzunar încât o reglementare în zona asta ne stârneşte râsul sau revolta. Când le-am spus franc alor mei că nu accept să plătesc nicio urmă de şpagă când voi naşte au năpădit părinţii şi socrii mei 'să mă trezească la realitate'. Decât să fac asta, mai bine merg la o clinică privată unde plătesc costul real al serviciului medical şi totul se înregistrează transparent. Dar cu contribuţiile mele anuale cum rămâne? Dar cu calitatea sistemului medical de stat?", scria in 29 martie 2010 membra PDL.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE