Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Concursuri cu dedicație regizate în Senatul României de "vătaful" Ion Vărgău fără acordul lui Tăriceanu

Postat la: 12.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

ZIUAnews a semnalat de mai multe ori ca Senatul Romaniei a ajuns mosia secretarului general Ion Vargau. El aranjeaza si dirijeaza totul de la cumpararea hartiei igienice pana la decontarea bonurilor de benzina si dotarile de lux ale masinilor senatorilor. Dar, Vargau mai are o preocupare majora: regizeaza toate angajarile personalului din Senatul Romaniei.

Nu se face nicio angajare fara stirea lui Vargau, si in ultimele trei luni, acesta a avut grija sa populeze Senatul cu o multime de pile si rubedenii ale acestuia care n-au nici in clin nici in maneca cu activitatea din aceasta institutie. Imediat dupa Anul Nou, s-a anuntat ca pe data de 11 ianuarie 2016 "Senatul României organizează concurs pentru ocuparea unui post vacant de funcționar public parlamentar de consilier parlamentar la Direcția Generală legislativă, Direcția pentru organizarea lucrărilor plenului și comisiilor, Serviciul pentru lucrările comisiilor, Secretariatele comisiilor parlamentare, Comisia pentru învățământ, știință, tineret și sport."

Practic au fost scoase la concurs sase posturi, si culmea, intamplator sau nu, la concurs s-au inscris tot sase candidati. In capul listei de candidati a fost pus de catre Ion Vargau, Claudiu Mircea Stanoiu, chiar daca adeverinta si recomandarile de la dosar nu sunt reale. In schimb, este real faptul ca pentru acest candidat a facut lobby pe langa Vargau fostul lider sindical devenit senator in 2012 pe lista PDL si trecut intre timp la PSD- Catalin Croitoru. In urma asa zisului concurs din 11 ianuarie 2016, toti cei sase candidati au fost admisi (vezi lista celor admisi la concurs), inclusiv pila lui Vargau si Croitoru- Claudiu Mircea Stanoiu, asa ca secretarul general al Senatului a mai bifat un concurs cu dedicatie fara stirea presedintelui Senatului- Calin Popescu Tariceanu. De fapt, Ion Vargau a demonstrat in decursul anului trecut ca si-a facut un obiecei din a regiza anumite combinatii, angajari si achizitii fara stirea lui Calin Popescu Tariceanu, punandu-l pe acesta in fata faptului implinit, adica intr-o postura de fazan.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE