Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Documentul prin care UN PROCUROR a autorizat SIE să facă interceptări vreme de șase luni în România | VIDEO

Postat la: 13.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sabin Orcan a prezentat în ediția de miercuri a emisiunii "X-Press", difuzată pe B1 TV, un mandat prin care un procuror, în 1998, autoriza Serviciul de informații Externe să monitorizeze numărul de telefon și de fax al lui Menciu Ion.

Este vorba despre mandatul nr. 001013 din 18.11.1998 în care procurorii de la Secția de urmărire penală și criminalistică din Parchetul General de pe lângă Curtea Supremă de Justiției (cum era denumirea Parchetului Înaltei Curți la acea vreme), scriau:

"Autorizez Serviciul de informații Externe să desfășoare următoarele categorii de activități: Interceptarea comunicațiilor de la postul telefonic și fax 312.00.69 instalat la locul de muncă (firma ACVILA AIR ROMANIAN CARRIER) IMPREX SRL. Activitățile privesc pe MENCIU ION.

Activitățile pentru care se emite mandatul vor fi executate de SERVICIUL DE INFORMAȚII EXTERNE, SERVICIUL ROMÂN DE INFORMAȚII și ROMTELECOM. Activitățile vor fi desfășurate în BUCUREȘTI. Mandatul se emite pentru o perioada de 6 (șase) luni respectiv de la data de 18.11.1998 până la data de 18.05.1999", se arată în document.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE