Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dragos Titea, director juridic la ROMATSA, are mari probleme cu studiile, dar l-a surclasat pe Stephen Hawking

Postat la: 28.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Dragoș Titea, regele păcănelelor din Maramureș, ajuns director juridic la ROMATSA are mari probleme cu CV-ul. Fostul secretar de stat in Ministerul Transporturilor, Dragos Titea, debarcat in august anul trecut in urma dezvaluirilor facute de ZIUAnews potrivit carora a acesta a zburat la mare impreuna cu secretara si copii sai cu elicopter in urma dezvaluirilor, este la ora actuala directorul juridic si administrativ de la Administratia Romana a Serviciilor de Trafic Aerian-ROMATSA.

Pe acest post, unde incaseaza lubnar, circa 6.000 de euro, el a ajuns ca urmare a trocului politic din perioada USL. Dupa ce a fost debarcat de la Ministerul Transporturilor, el a revenit pe acest ca urmare si a lobby-ului facut de catre fostul consilier al Ancai Boagiu, actualul director ATM al Romatsa-Bogdan Donciu.

Este surpinzator cum a ajuns Dragos Titea pe un asemenea post la ROMATSA intrucat el a fost secretar general al organizaţiei PSD Maramureş, deşi s-a născut şi locuieşte în Bucureşti, dar, mai ales ca pana atunci era patron de păcănele, deţinând firme în domeniul jocurilor de noroc cu zeci de puncte de lucru în Maramureş, Alba, Cluj, Olt, Bucureşti şi Ilfov.

Alături de mama sa, Alexandrina Teodora, tatăl Petru şi fratele Ionuţ Gabriel, dar şi de soţia Angelica, secretarul de stat Titea a deţinut Tidero Impex SRL Bucureşti, firmă pe care au falimentat-o după ce au ţepuit statul şi partenerii de afaceri. În 2005, Dragoş Titea şi tatăl său, Petru, în vârstă de 81 de ani, înfiinţează Tidero Game Group SRL, având ca domeniu de activitate jocurile de noroc şi pariurile. În acelaşi an, secretarul de stat fondează Ali & Da & V Group SRL Bucureşti, alături de George Angheloiu, cu domeniu de activitate piscicultura.

În 2010, firma trece de la peşti la păcănele, schimbându-şi domeniul de activitate în jocuri de noroc şi pariuri pentru ca, în 2011, Dragoş Titea să se retragă din societate. În februarie 2013, se retrage şi din funcţia de administrator al Tidero Game Group, rămânând simplu asociat Totodata este surprinzator ca Dragos Titea nici pana acum nu si-a postat declaratiile de avere, dar mai ales CV-ul pe site-ul ROMATSA. Oare CV-ul nu este postat din motive obiective, adica s-ar putea vedea ca el nu indeplineste conditiile sa ocupe un asemenea post din cauza studiilor?!

Conform informatiilor Ziuanews, Titea detine un record greu de egalat, el si-a luat Bacalaureatul in acelasi an in care a terminat si facultatea Bioterra (care se afla gard in gard cu ROMATSA, poate aia se si considera calificat pentru postul de director juridic), ceea ce ar fi dificil de realizat, sa recunoastem, si de catre celebrul Stephen Hawking.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE