Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Executor judecatoresc care percepe taxa de executare cat jumatate din suma de recuperat

Postat la: 24.06.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ziuanews a publicat un amplu serial legat de activitatile oneroase ale executorilor judecatoresti, pe care i-a denumit - pe buna dreptate - "Sacalii de pe langa Justitie". Unul din cititorii nostri ne semnaleaza inca un astfel de caz de abuz la "adapostul" legii.

"Numele este Stoica Constantin, sunt din Pitesti si vreau sa semnalez si eu o problema legata de o executare pe numele meu pusa in practica de d-l executor Damaschin Marius. In urma cu un an jumatate am luat un imprumut online pana la salariu in valoare de 500 ron si nu am mai reusit sa-l achit. Dupa un an jumatate mi s-a pus poprire pe salariu pentru suma de 1962,89 ron, pana acum nimic de zis, dar acum vine surpriza, aceasta suma este compusa din 1328,92 lei reprezentand debit si 633.97 lei cheltuieli de executare, practic executorul si-a luat 50% din debit.La cheltuieli de executare, imi detaliaza executorul urmatoarele: 24,50 lei taxe postale, 450 lei alte cheltuieli de executare silita, 159,47 lei onorariu executor judecatoresc. Am incercat sa-l contactez telefonic, dar nu am reusit pt ca raspunde o duduie si imi tot spune ca ei sunt acoperiti de legea 188/2000 si de ordinul ministrului justitiei nr.2550/C/2006 si daca vreau sa ma programez in audienta la executor, deci mai ceva ca primarul, dar are program doar de la 9 la 13 cand eu sunt la munca. Mi-a spus sec ca executorul nu-si face programul dupa programul meu. Mi se pare strigator la cer ca un executor sa-si ia 50% dintr-un debit ce trebuie executat."

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE