Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Hocus - pocus cu teroristul american Mohammad Munaf

Postat la: 29.07.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Afacerea Răpirea din Irak este o sursă nesecată de mistere și surprize chiar și acum, la 11 ani de la răpirea și recuperarea unor cetățeni români, operațiuni secretizate și astăzi din "înalte rațiuni de stat" . Documentele intrate recent în posesia redacției Avertisment.net, dovedesc faptul că, în încercarea disperată de a ascunde adevărul despre această afacere (strâns legată de traficul ilegal de armament), autoritățile române și-au dat cu stângul în dreptul și comit gafe impardonabile.

Cum altfel am putea să numim predarea teroristului american Mohammad Munaf de pe teritoriul României în luna mai 2005, forței militare SUA staționată în Irak (mai precis Forțelor de Comandă 134) și refuzul de a-i cere extrădarea (Ordinul ministrului Justiției Monica Luiza Macovei nr 1833/C din 05.12/2005) mai bine de un deceniu ? O gafă impardonabilă comisă de două state aliate în NATO și în lupta antiteroristă globală, care l-au ținut departe de justiție pe Muhammad Munaf (conform documentelor : Infractor periculos - cel mai căutat existent pe web !), un criminal dat în urmărire internațională prin Interpol pentru infracțiuni de terorism internațional și pentru constituire de grup terorist.

A garantat cu cetățenia SUA banii fratelui Hayssam
Ce se știe mai puțin este faptul că, odată cu teroristul american, la ordinul președintelui țării de la acea dată, oficialii români au predat și o parte importantă din averea celui de-al doilea teorist, Omar Hayssam. Sirianul îi transferase prietenului său de infracțiuni, bunuri, bani și acțiuni (în valoare de zeci de milioane de dolari) în 2004, pentru că Mohammad Munaf garantase integritatea averii strânse din activități ilegale comise pe teritoriul țării noastre cu cetățenia SUA. Conform declarațiilor sale, Munaf luase în protecție o mare parte din banii lui Hayssam pentru că cetățenia SUA îl proteja de mâna scurtă a justiției române. Așa a și fost. Zeci de miloane de dolari în acțiuni, bani și bunuri au fost înstrăinate de Mohammad Munaf către grupul de crimă organizată din care făcea parte, din celula americană de la Abu Ghraib.

Teroristul a beneficiat de amânarea executării pedepsei
Documentele întocmite de Direcția Generală de Poliție a Municipiului București (DGPMB) - Serviciul de Reținere și Arestare Preventivă, cu ocazia încarcerării lui Munaf, consemnează extrădarea acestuia, ocolind cu grijă locul și statul de unde a fost extrădat teroristul american. Așadar, minciuna merge mai departe, deși este de notorietate (documente, emisiuni, mărturii) că Munaf a fost timp de un deceniu în custodia Statelor Unite. Cât despre "FIȘA URMĂRITULUI", documentul întocmit de autoritățile române la solicitarea DGPMB nr.1830, din data de 27.05.2005, consemnează că teroristul american "Figurează ieșit din țară" și că "A beneficiat de amânarea pedepsei" ! Carevasăzică, oficialii români nu numai că l-au dat pe terorist americanilor în semn de bunăvoință, dar i-au și amânat executarea pedepsei timp de vreo 10 ani, poate-poate mai pune la punct o răpire sau altă infracțiune.

Spălarea lui Munaf cu bani din terorism
Între timp, infractorul a avut grijă să-și înstrăineze averea (din arestul american), către alți teroriști care, în cursul anului 2015, au virat din SUA circa 20.000 de dolari unui cunoscut birou de avocatură în încercarea de a-l scăpa de pușcărie. Dosarul de spălare a teroristului american Mohammad Munaf, cu bani virați de pe teritoriul SUA de grupurile internaționale de crimă organizată (aceleași grupări care l-au ajutat în obținerea cetățeniei SUA), poartă nr. 5505/2/2015 se află pe rolul Curții de Apel București.

Eduard Ovidiu Ohanesian

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE