Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Parlamentul European seamana izbitor cu Turnul Babel. Masonii vor sa continue lucrarea si sa aduca un Guvern Mondial si o Religie Mondiala - VIDEO

Postat la: 13.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Una dintre cele mai ciudate coincidente a alimentat din nou teoria conspiratiei. Parlamentul European, mai precis, sediul acestuia, seamana izbitor cu descrierea Turnului Babel, din Vechiul Testament. Turnul lui Babel era menit ca si constructie sa ajunga pana la cer, construit de mai multi meseriasi (masoni) care vorbeau aceeasi limba (simbolistica masonica).

Si pentru ca doreasu sa ajunga la cer, sa se puna in locul lui Dumnezeu (adica sa conduca global omenirea), Dumezeu le-a amestecat limbile, a creat mai multe limbi, ca acestia sa nu se mai inteleaga intre ei. Asa ca Turnul Babel a ramas neterminat, dar dupa descrierile biblice s-au facut diverse lucrari de arta, dintre care una este foarte cunoscuta.

Acum, zic teoreticienii conspiratiei, aceeasi masoni, cu limbile amestecate, s-au reunit in noua constructie masonica numita Uniunea Europeana, cu un Parlament European si doresc sa reia lucrarile Turnului Babel de unde au ramas, adica invers, sa vorbeasca o limba comuna (o intelegere, la UE toate tratatele si documentele se editeaza in toate limbile tarilor constituente) si sa ridice lucrarea "pana la cer" adica la un Guvern Mondial, cu un Parlament Mondial, care sa-l inlocuiasca pe Dumnezeu, cu o religie noua, mondiala, New Age.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE