Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Culise: Izabella invizibila, conduce ministerul pentru Mediul de Afaceri și IMM

Postat la: 11.04.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

De scurtă vreme conducerea Ministerului pentru Medicul de Afaceri Comerț și Antreprenoriat a fost luată de proaspătul ministru Radu Ștefan Oprea care îi succede în funcție lui Ilan laufer. Tot de atâta vreme șefa de cabinet fără nici o atribuție și fără a fi angajata ministerului în cauză a devenit Izabella Moldovan consilier onorific și care se recomanda "trimisa Senatului României la minister". Adică un fel de Moise în fustă care să aducă tablele de legi către muritorii de rând.

Numai că "trimisa" Izabella dă ordine în minister ca pe moșia proprie ba mai are și pretenția de a studia documentele confidențiale pentru care trebuie clasa de clasificare de tip ORNISS. După știința noastră acest lucru intră la capitolul incidente de securitate. Puterea nevăzutei Izabella se pare, este destul de mare pentru că a reușit să-l înlăture recent pe secretarul de stat Adrian Dobre (PSD) de la conducerea Departamentului de Comerț și să-l înlocuiască cu Gabriela Mihaela Voicilă de la ALDE. Doamna Voicilă fiind prospera patroană a unui lanț de patiserii în Prahova prin firma VOIPAN SRL abonată la contracte cu statul prin programul "Laptele și Cornul".

Mai nou, văzând că sunt din ce în ce mai multe rumori printre angajații ministerului, instituția a cerut pentru Izabella Moldovan certificat ORNISS. Acest lucru în condițiile în care dumneaei nu are nici o calitate oficială în minister ci doar una onorifică. Știri de ultima oră ne arată că la cererea expresă a drei Izabella Moldovan ministerul a abandonat programul Start UP Nation, mândria guvernării PSD. Acest lucru se poate vedea de pe site-ul oficial al instituției cu pagina pentru accesare de fonduri aflată... "în reconstrucție!"

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE