Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Andreea Marin divorţează de Tuncay Öztürk

Postat la: 27.10.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Andreea Marin, prezentatoare şi realizatoare de televiziune, a anunţat printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook că divorţează de cel de-al treilea soţ, medicul turc Tuncay Öztürk.

„Oameni dragi, cum bine stiti, am invatat sa pretuiesc viata si in momentele sale de lumina, si in cele intunecate. Uneori, suprizele vietii nu sunt intocmai placute. Sunt momente in care, chiar daca inima te indeamna sa ramai unde te afli, trebuie sa ai taria de a pune pe primul plan respectul de sine si sa mergi mai departe.

O hotarare grea a survenit in aceste zile in viata mea: divortul. Din respect pentru sentimentele profunde investite in ultimii ani in casnicia mea, va rog pe voi, prietenii de aici, dar si pe colegii din mass-media, sa intelegeti ca nu doresc sa mai fac nicio referire publica cu privire la acest subiect.

Va rog tare mult sa ne respectati dorinta de liniste si intimitate, mie si fiicei mele. Un divort este dureros, dar intotdeauna v-am spus si cred si astazi ca acesta nu este un obstacol de nedepasit. Nu voi pune pe umerii nimanui ceea ce port acum in suflet, dimpotriva, va rog sa ne intelegeti nevoia fireasca de discretie. O mama nu e niciodata singura. Ca femeie si mama, am multe motive sa imi continui viata cladind si zambind", a scris pe Facebook Andreea Marin.

La vârsta de 21 de ani, Andreea Marin s-a căsătorit cu Cristian Gheorghiţă, director de marketing la Prima TV. Cei doi au divorţat în anul 2000. În ianuarie 2006, Andreea Marin s-a recăsătorit, cu Ştefan Bănică Junior, iar pe 15 decembrie 2007 a născut-o pe Ana Violeta. După 7 ani de căsnicie, cuplul şi-a anunţat divorţul.

Pe 22 decembrie 2013, în ziua în care a împlinit 39 de ani, Andreea s-a căsătorit civil cu Tuncay Öztürk, un medic turc, fizioterapeut şi osteopat, care a fost preparator fizic al lotului naţional de gimnastică feminină al României.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE