Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Arnold Schwarzenegger a fost arestat în Germania pentru că se plimba cu bicicleta

Postat la: 03.10.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Actorul Arnold Schwarzenegger, prezent la München pentru a participa la Oktoberfest, tradiţionala sărbătoaare dedicată berii, a fost arestat de poliţia germană pentru că s-a plimbat cu bicicleta într-o gară. Schwarzenegger a încălcat legea germană: actorul s-a plimbat cu bicicleta, însoţit de bogyguardul său, în gara principală din München, iar acest fapt este interzis.

Cei doi bărbaţi au fost reperaţi de un agent de securitate prin intermediul camerelor de supraveghere. Acesta a decis să îi oprească şi să le explice faptul că legea interzice folosirea bicicletelor în gări, o lege pe care fostul guvernator al statului american California părea să nu o cunoască. Escortat până la un post de poliţie din incinta gării, Arnold Schwarzenegger le-a spus poliţiştilor germani că, de câteva zile, are câteva dificultăţi în timpul mersului şi folosirea bicicletei îl ajută foarte mult.

În cele din urmă, actorul a scăpat cu un simplu avertisment şi cu un selfie alături de şeful acelui comisariat de poliţie. Arnold Alois Schwarzenegger este un fost culturist și actor american originar din Austria, politician republican, care a servit ca cel de-al treizeci și optulea guvernator al statului California.

Schwarzenegger și-a câștigat faima ca actor Hollywood-ian în filme de acțiune. În zilele când era campion mondial de culturism a fost supranumit „stejarul austriac" și „Arnold cel Tare". Supranumele „Arnie" l-a dobândit în timpul carierei de actor, iar mai recent a fost numit „the Governator" (combinarea cuvintelor governor și terminator, după filmele din seria de filme „Terminator").

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE