Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ce a mai făcut Pepe chiar în ziua în care a pierdut procesul cu Zăvoranca. VIDEO

Postat la: 17.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Marți, Pepe a pierdut procesul cu Oana Zăvoranu. El o acuza pe fosta sa soție de furt. Decizia judecătorilor este definitivă, bruneta a fost găsită nevinovată. În aceeași zi, cântărețul a lansat o nouă melodie, intitulată „Ia-mă iar". Noul single promite să fie în topul celor mai bune piese din acest an.

„Am tot auzit în ultimul timp cum că sunt de luat. Și atunci am zis să vin cu o ofertă serioasă în întâmpinarea cererii. Și măcar de amorul artei, acele persoane care m-au avut o dată să mă ia iar ca să înțeleg și eu ce și cum. Bineînțeles că în versuri nu aveam cum să devin explicit pentru că și cei mici au acces la radio însă recunosc, pe refren mi-am făcut de cap iar. Cam despre asta este vorba în noua piesă, un fel de primiți cu colindul în versiunea latino a lucrurilor. Și să fie bine înțeles, este vorba de luat la concert, evenimente, etc. Restul sunt niște răutăți și dezavuez acest comportament neconform", a explicat Pepe.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE