Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ce mesaj emotionant i-a transmis Mihaela Radulescu fiului ei Ayan care a implinit 11 ani

Postat la: 01.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

"Ziua fiului meu - 1 august, ziua mea - 3 august! Ne pregatim pentru o reala distractie! Pana la petrecerile care urmeaza (nu va ganditi la ceva complicat, pentru ca nu-mi plac petrecerile mari de ziua mea si nici copilului nu-i fac nunta cu dar), ne tinem de sport, de activitati minunate pe munte, pe apa, in aer si cu prieteni grozavi in preajma.

Pofta de viata avem, iubire este din plin, chef de sport si natura detinem cat pentru zece vieti, iar la organizare si disciplina sunt campioana asa ca... vacanta e o bucurie pentru toti participantii la traficul montan. Va trimit un aer proaspat din varful muntelui, o portie zdravana de vitalitate si numai ganduri bune... ca sa va zgandar pofta de trait sanatos, sportiv si cu zambetul mereu la voi!

La multi ani, iubirea mea fara sfarsit! Sunt o mama fericita cu un copil fericit de 11 ani. Si ne distram de minune impreuna, ca in filmele de actiune. Ne bucuram de ziua asta frumoasa si de iubirea noastra. La multi ani puiului meu ! Ador sa-i fiu mama si sa traiesc fericirea de a-i deschide un drum frumos in viata...", a scris Mihaela Radulescu pe Facebook.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE