Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Gabriela Cristea a plans in valuri, in direct, impresionata de o poveste de viata

Postat la: 04.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Gabriela Cristea a izbucnit in lacrimi, astazi, in cadrul emisiunii pe care o prezinta. Prezentatoarea nu a mai tinut cont ca era in direct, nu s-a mai putut abtine si a izbucnit. Gabriela Cristea a fost impresionata pana la lacrimi de cazul unei concurente. O tanara si-a spus povestea tragica, iar acest lucru a impresionat-o atat de mult pe Gabriela, incat a inceput sa planga in hohote.

Fata si-a pierdut un fost iubit, care i-a murit in brate. Aceasta poveste a reusit sa ii intristeze pe toti cei prezenti in platoul de televiziune si chiar sa planga. Momentul a fost foarte emotionant, in special pentru Gabriela Cristea, care nu si-a putut stapani lacrimile. Gabriela Cristea si Tavi Clonda formeaza un cuplu de aproape doi ani si s-au casatorit in luna aprilie a acestui an. Gabriela Cristea a mai fost casatorita cu omul de afaceri Marcel Toader, de care a divortat dupa multe scandaluri.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE