Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Gelozie si scandal in familia Oana si Viorel Lis

Postat la: 09.06.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un nou scandal este pe cale sa izbucneasca in familia Lis. Fostul primar al Capitalei a devenit extrem de gelos, iar mai tanara lui sotie aproape ca nu mai are voie sa iasa din casa.

Neintelegerile dintre Oana si Viorel Lis sunt tot mai mari in ultima perioada. Oana iese mereu cu prietenele in oras, iar asta il deranjeaza pe fostul primar al Capitalei.

"Daca o femeie iese singura in oras, te gandesti la orice. Ea are libertate daca vrea, poate sa plece si maine, nu ma deranjeaza. Faptul ca vine tarziu acasa si nu sta cu mine, inseamna ca nu prea ii place de mine", spune Viorel Lis.

"Dupa 18 ani nu poti sa stai numai impreuna. Ma uit la cupluri care s-au despartit dupa un an de zile, tocmai de aia, ca fiecare trebuie sa aiba un program al lui", a replicat Oana Lis. De altfel, presa de scandal scrie ca Oana Lis este o clienta fidela a restaurantelor din nordul Capitalei.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE