Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Kim Kardashian, amenințată cu arma în camera ei de hotel! Momente de groază

Postat la: 03.10.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Kim Kardashian (35 de ani) este în stare de șoc! Bruneta a fost amenințată cu arma de doi bărbați, în camera ei de hotel din Paris, luni dimineața (3 octombrie). Potrivit purtătorului ei de cuvânt, vedeta este în continuare panicată și nu vrea să vorbească cu presa despre acest incident.

Kim Kardashian susține că doi bărbați mascați au intrat în camera ei de hotel și au amenințat-o cu arma, potrivit cotidianului britanic Daily Mail. Bărbații mascați erau îmbrăcați precum niște ofițeri de poliție. Deocamdată, detaliile sunt încă neclare. Nu se știe cum au reușit agresorii să treacă de forțele de securitate ale hotelului și nici dacă brunetei i-a fost furat ceva din camera de hotel.

Din fericire, copiii lui Kim, North (3 ani) și Saint (9 luni), nu au fost implicați în acest incident. Imediat după ce a aflat vestea, soțul brunetei, Kanye West (39 de ani) a întrerupt brusc concertul pe care îl susținea la New York, pentru a putea veni la Paris să fie alături de familia lui.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE