Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Loredana Chivu a fost bătută şi jefuită în scara blocului de un bărbat

Postat la: 14.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Loredana Chivu a trecut printr-o spaimă de proporţii miercuri seara, când se întorcea acasă de la o petrecere. Blonda a fost atacată şi jefuită în scara blocului, de către un individ necunoscut. Loredana Chivu a apărut la TV cu un ochi vânăt, după ce a fost atacată în scara blocului în care locuieşte. Fosta asistentă spune că incidentul a avut loc miercuri seara, când se întorcea de o petrecere.

Individul i-a furat blondei geanta, în care bani şi acte, şi i-a dat un pumn în ochi. "Am fost agresată în scara blocului, miercuri noaptea. Mă întorceam de la ziua de naştere a unui prieten. Eu, de obicei, îi sun pe mama sau pe fratele meu şi le spun că ajung. Nu este un cartier periculos şi nu am păţit niciodată chestii de genul ăsta.

Mi-am parcat maşina, ca de obicei, m-am uitat în spate, nu se vedea nimeni, am intrat în scara blocului şi imediat a apărut un bărbat în spatele meu. M-a tras cineva puternic de păr, mi-a tras geanta şi mi-a dat un pumn în ochi.

M-am speriat foarte tare, m-am gândit la ce e mai rău. El a vrut de fapt să îmi fure geanta. Am început să ţip, el s-a speriat şi a fugit. În geantă aveam actele, cam 500 de euro, parfumuri", a povestit ea, la o emisiune de la Kanal D.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE