Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mircea N. Stoian, atac "păcătos" la adresa lui Capatos: "Dan, săracul, mi-a spus că..."

Postat la: 02.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mircea N. Stoian nu mai este demult un personaj monden și nici nu-și dorește să mai revină în sânul vreunei emisiuni precum "Un Show Păcătos", despre care spune că a devenit ceva greu de privit.

Fostul co-prezentator al emisiunii de noapte este de părere că majoritatea show-urilor mondene au exagerat cu personajele pe care le promovează la TV și consideră că se face orice pentru audiență. Mircea N. Stoian nu are cuvinte de laudă nici despre "Un Show Păcătos", emisiune care l-a făcut celebru. Fostul moderator tv susține că show-ul lui Capatos a ajuns prea departe, deoarece invitații pe care îi aduce în platou produc un circ ieftin.

"Ceea ce i-am spus acum trei ani lui Dan iată că se adeverește. Discuția cu el a fost în momentul în care am plecat și mi-a spus: «frate, o să fie greu fără tine», iar atunci i-am spus, «Dane, te vei descurca, vei avea audiența mai mare, dar nivelul va trebui să-l cobori. » Din fericire sau din păcate pentru unii, Dan nu are nicio vină. El este prezentatorul emisiunii, că de realizat, realizează alții, iar ca să ajungi la audiențele astea trebuie să mergi pe drumul lui Dan Diaconescu, adică cel al prăpastiei.

Într-un maxim un an de zile, fix pe tronsonul ăsta, va ieși cineva cu o emisiune care să atingă altfel subiectul, va atinge zona de motivitate, subiecte sociale, dar nu numai. Am o părere proastă despre ce se întâmplă acum la "Un Show Păcătos". Dan, săracul, care spunea că în viața lui nu o să bage maneliști în emisiune, uite că a ajuns să facă emisiunea aproape numai cu maneliști. Știi ce mai rămâne să se întâmple acum acolo? Sex oral în direct, asta mai rămâne să se întâmple", a declarant jurnalistul.

Mircea N. Stoian a explicat că nu mai are în plan să se reîntoarcă în vreun show monden, ci își continuă cariera de scriitor. În prezent, Mircea N. Stoian lucrează la o carte despre tehnicile manipulării, pe care urmează să o lanseze în primăvara lui 2016. "Eu m-am apucat de niște cursuri de comunicare verbală. Sunt mult mai liniștit. Mi-am schimbat viața complet. Scriu o carte de vreo doi ani, acum i-am găsit un titlu, dar nu pot să-l spun, este despre comunicarea non-verbală", a declarat Mircea N. Stoian, în exclusivitate, pentru Cancan.ro.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE