Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












O româncă l-a dat gata pe Cristiano Ronaldo

Postat la: 16.07.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Alexandra Ghinea, cunoscută prin oraș drept Lexy, fiica unui român extrem de bogat, proprietarul unui lanț de supermarketuri, l-a vrăjit pe nimeni altul decât Cristiano Ronaldo, celebrul portughez care joacă la Real Madrid.

După ce a câștigat Campionatul European de fotbal, Cristiano Ronaldo și-a luat iahtul și a plecat într-o vacanță în Spania. La una dintre opririle în Ibiza, celebrul fotbalist a ales să se distreze într-un renumit club, frecventat de vedetele internaționale și persoanele mai puțin celebre, dar cu conturi grase, scrie Libertatea.ro.

Întâmplarea a făcut ca în local să se afle și românca Lexy, mare amatoare de petreceri exclusiviste. Ținând cont că Ronaldo este recunoscut pentru faptul că nu ratează nicio domnișoară frumoasă și încearcă să-i facă ochi dulci fără nici cea mai mică reținere, nu mare ne-ar fi mirarea ca fotbalistul să fi încercat să-i intre în grații Alexandrei (33 de ani), ținând cont că fata arată foarte bine și, în plus, nu este implicată în vreo relație. Cert este doar că Ronaldo și Lexy s-au fotografiat împreună pentru a imortaliza momentul întâlnirii, iar apropierea dintre ei lasă loc de interpretări.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE