Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Uite ce corp superb are Anca Turcasiu la 45 de ani! Vezi ce dieta foloseste

Postat la: 25.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Anca Turcasiu are 45 de ani, dar arata ca o tinerica de 25 de ani. Artista sustine ca nu a apelat la nicio interventie estetica pentru retusuri si ca nu e adepta metodelor chirurgicale. Mai mult decat atat, cantareata duce un stil de viata sanatos bazat pe alimente sanatoase, sport si odihna. Este vegetariana de la varsta de 20 de ani.

„Genetic, nu ştiu dacă aş fi avut măsurile acestea, că mama a fost cam plinuţă. Ţin la sport, dietă, somn şi odihnă cât se poate. N-am apelat la nicio intervenţie estetică pentru că n-am avut nevoie şi nici nu cred că voi avea. Prefer metodele noninvazive, adică nu bisturiu şi injecţii. Cei care vor diete să consulte un nutriţionist, nu să caute pe internet sau să mă asculte pe mine, care sunt actriţă, cântăreaţă şi designer de interioare", a declarat Anca Turcasiu. „Sunt vegetariana, nu mănânc dulce, doar miere dimineaţa, la cafea, şi rar un cub de ciocolată cu 70% cacao. Nu mănânc paine decat foarte, foarte rar. Beau doar apă plată, limonadă şi, ocazional, vin roşu. Mă trezesc de obicei la 7.00. Sunt eforturi, nu-i uşor!", a adaugat Anca.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE