Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












"Cadoul" directorul Victor Sandu pentru angajații "Apelor Române": salarii tăiate ca în era Boc și adio tichete de masă

Postat la: 24.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

In urma cu cateva zile, mai exact pe 14 decembrie 2015, Victor Sandu directorul general al Administratia Nationala Apele Romane (ANAR) impus de Calin Popescu Tariceanu si fostul ministru al Mediului, Gratiela Gavrilescu, a emis o decizia nr. 816/2015 prin care cei circa 10.000 de angajatii ai companiei vor ramane fara tichete de masa, dar si fara o parte din premiul anual si prima de vacanta aferenta.

Mai mult,el a fost trimisa si o nota in acest sens catre cele 11 administratii bazinale din tara prin acre angajatii sunt anuntati de masurile pecuniare luate impotriva lor. Directorul general Victor Sandu sustine ca a luat aceasta masura in baza unei decizii a Curtii de Conturi a Romanie, dar omite sa le spuna angajatilor ANAR ca s-a ajuns in aceasta situatie din cauza non combatului facut in instanta de catre fostul director general al ANAR, Vasile Pintilie, si de catre seful Serviciului Juridic-Contencios, Catalin Caluian.

In plus, angajatii ANAR sunt amenintati de catre directorul general Victor Sandu ca daca nu vor accepta modificarile salariale impuse de catre el printr-un act aditional oricum li se vor taia salariile. Practic, acum tandemul Sandu Caluian vor taia salariile angajatilor ANAR, chiar daca acestia sunt sau nu de acord. Mai mult, Victor Sandu sustine ca are acordul noului ministru al Mediului, Cristiana Pasca Palmer. In schimb, sindicalistii de la ANAR ameninta cu mitinguri, proteste si chiar greva generala daca nu se rezolva acea creata artificial de noul director general impus si garantat de liderii ALDE-Calin Popescu Tariceanu si Gratiela Gavrilescu.

Ion Teleanu

DOCUMENTE AICI

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE