Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Iulian Matache a dat siguranța feroviară pe mâna oamenilor sustinuți de Anca Boagiu și Gruia Stoica

Postat la: 12.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ultima intalnire care a avut loc la Camera Deputatilor, pe 7 octombrie 2015, intre coordonatorii și responsabilii din cadrul Comisiei de specialitate a PNL pentru infrastructură de transport a generat in scandal fara precedent in randul vechilor liberali, dar mai ales in randul ceferistilor.

De ce? Pentru ca cei prezenti au fost informatii de catre un emisar al Ancai Boagiu ca omul lui Relu Fenechiu din aceasta comisie- Cristian Ghibu, va fi inlocuit de catre George Micu, cel care a devalizat CFR Marfa si CFR SA. Mai mult, ca urmare a faptului ca directorul general al AFER- Gelu Dae, este suspendat din functie ca urmare a trimiteri sale in judecata pentru favorizarea omului de afaceri clujean Calin Mitica, ministrul Transporturilor Iulian Matache a decis ca la conducerea AFER sa fie numit interimar tocmai George Micu, omul de incredere al Ancai Boagiu.

Cumeterii si aranjamente regizate pentru Gruia Stoica

Teleportarea lui George Micu in bordul AFER, coroborata cu faptul ca director general adjunct al autoritatii este este Marian Mihai Calin- varul fostului director general al CFR Marfa din era PD- Călin Graţian, in prezent vicepresedinte al grupului Grampet, demonstreaza preluarea controlului total al AFER de catre oamenii garantati de Gruia Stoica si Anca Boagiu.

Trebuie precizat ca Marian Mihai Calin a fost director general ajunct al CFR Marfa si a semnat nota din octombrie 2012 prin care s-a vrut cedarea unui numar de 1025 de vagoane ca aport al CFR Marfa la capitalul social al SC Rolling Stock Company SA, controlta de afacersitul galatean Gruia Stoica. De fapt, era vorba de cedarea gratuita a acestor vagoane catre firma lui Gruia Stoica, Grup Feroviar Roman. Mai mult, Calin Marian este finul lui Geoege Micu, si astfel AFER a ajuns sa fie condusa acum acum de nasul Micu Micu si finul Calin, ambii fiind garantati si sustinuti de Gruia Stoica si Anca Boagiu.

Sustinatorul penal agreat si garantat de Boagiu

Curtea de Conturi a Romaniei a mentionat in anii trecuti ca George Micu a prejudiciat din greu compania CFR Marfa, iar acum, ca urmarea a unor aranjamente a ajuns consilierul directorul general de la CFR Marfa- Laurentiu Georgescu, cel care in februarie 2014, a fost cercetat de politie pentru favorizarea unei firme a lui Gruia Stoica in detrimentul companiei CFR Marfa într-un contract de transport feroviar de marfa de circa 15.000.000 de euro cu "Azomureş" Targu Mures. Insa, ceea ce nu s-a spus despre Laurentiu Georgescu, cel care-l sustine pana in panzele albe pe Geirge Micu, este faptul ca acesta este omul de casa al fostului ministru PD al Transporturilor, Anca Boagiu, fiind vecini de scara in Constanta.

Ramona Manescu nu vrea sa auda de George Micu

Ca urmare a faptului ca a ajuns in Comisia de specialitate a PNL pentru infrastructură de transport, George Micu, a inceput sad ea sfoara in tara ca el va fii viitorul secretar de stat pentru calea ferata din Ministerul Transporturilor cand liberali vor ajunge la guvernare. Numirea lui Micu in aceasta comisie a starnit nemultumirea fostului ministru al Transporturilor, europarlamentarul Ramona Manescu, care a lasat de inteles ca va cere copresedintilor Alina Gorghiu si Vasile Blaga sa-l trimita cat mai repede la plimbare pe George Micu pentru ca prezenta acestuia afectecteaza foarte grav imaginea PNL, mai ales in randul ceferistilor.

Ion Teleanu

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE