Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Culise: Mecanicul șef al Apelor Romane vrea plasă pentru alge de 6.000.000 de euro

Postat la: 08.03.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Saptamana trecuta, fostul directorul general al Administratiei Nationale Apele Romane (ANAR), Vasile Pintilie, si inlocuitorul sau- Victor Sandu, au stat cateva ore la un pahar de vorba mai prelungit intru-un local de fite, dar discret, din Capitala.

Trebuie precizat ca Victor Sandu este patronul unui service din Capiatala si a fost impus, anul trecut, in frunte ANAR de catre Calin Popescu Tariceanu, iar Vasile Pintilie (in foto sus) a fost director general al ANAR timp de aproape trei ca urmare a sustinerii venite din partea baronului de Vrancea, Marian Oprisan. Cum la paharul de vorba limbile s-au dezlegat, cei doi au inceput sa puna tara la cale, mai exact sa puna pe tapet ingineriile de la Apele Romane.

Astfel, pentru ca Victor Sandu a pastrat oamenii de incredere a lui Pintile, adica directori Relu Adam, Mihaela Chelmu, Catalin Caluian, omul lui Oprisan s-a oferit sa-i acorde consultanta gratuita pentru o inginerie de proportii. Astfel, Vasile Pintilie i-a spus lui Victor Sandu ca ar fi bine sa achizitioneze plasa pentru alge in valoare de circa 6.000.000 de euro. Aceasta plasa ar urma sa fie pusa pe tarmul Marii Negre ca sa impiedice invazia algelor catre tarm. Numai aceste plasa pentru alge sunt extrem de contestate de catre ecologisti pe motiv ca delfinii si pestii se pot prinde in ele.

Insa, cata plasa se va lua de 6.000.000 de euro, numai Sandu si Pintilie pot sti cum exactitate, dar un lucru este cert: o asemenea investitie nu a fost bugetata pentru acest an. Mai nou, Victor Sandu a prins gustul vizitelor de lucru pe la subunitatile din tara, unde cazarea ii este asigurata gratis de catre subalterni, dar el se deconteaza la ANAR pe baza unei declaratii pe propria raspundere unde mentioneaza ca a beneficiat de cazare ocazionala doar ca sa mai incaseze 40 de lei pe zi. O mica gainarie!

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE