Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Noua Ordine Mondială și conspirația MERKEL - PUTIN (III)

Postat la: 28.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Revenim în acest episod la conspirația inițială, cu câteva detalii extrem de interesante despre cancelarul german, care fac și posibilă și probabilă existența acesteia. În episodul următor va veni rândul țarului Vladimir Vladimirovici Putin.

Angela Dorothea Merkel

Prima femeie cancelar din istoria Germaniei, aleasă de către Bundestag la 22 noiembrie 2005 (cu 397 de voturi pentru, 212 împotrivă și 12 abțineri), realeasă la 28 octombrie 2009 și respectiv la 17 decembrie 2013. Este adesea comparată cu Doamna de Fier a Marii Britanii, Margaret Thatcher, deși nu e nici pe departe o femeie atât de dură și inabordabilă, remarcându-se mai degrabă prin persuasiune, abilitate în negocieri, prudență și, în primul rând, adoptarea acelor măsuri care fac cel mai bine poporului pe care-l păstorește.

Potrivit biografiei oficiale, este fiica pastorului luteran Horst Kasner și al profesoarei de latină și engleză Herlind Kasner, născută Jentzsch. În mod cu totul neașteptat, după nașterea micuței Angela Dorothea (17 iulie 1954), familia s-a mutat de la Hamburg, din fosta Republică Federală Germană, în Republica Democrată Germană controlată de ruși și Partidul Unității Socialiste. Tocmai la vremea când nemții își riscau viața ca să facă drum invers, din RDG către RFG, escaladând Zidul Berlinului. Domnișoara Kasner a studiat fizica la Universitatea „Karl Marx" din Leipzig, până în 1978, iar opt ani mai târziu și-a luat doctoratul, dobândind titlul de „Dr. rer. nat." (Doctor rerum naturalium). Fostă membră a organizației tineretului socialist Freie Deutsche Jungend, pe lângă alte limbi, cancelarul german vorbește fluent rusa. Măritată de două ori, și-a păstrat numele primului soț, fizicianul Ulrich Merkel, după care s-a căsătorit cu chimistul Joachim Sauer. Nu are copii.

Este președinta Uniunii Creștin-Democrate din anul 2000, un partid de orientare conservatoare. În anul 2009, revista Forbes Magazine a numit-o cea mai puternică femeie din lume. Și, nu lipsit de importanță, la 12 octombrie 2010, Angelei Merkel i-a fost acordat titlul de Doctor Honoris Causa de către Universitatea „Babeș-Bolyai" din Cluj-Napoca, pentru „contribuția de importanță istorică la unificarea europeană și pentru rolul de importanță mondială jucat în înnoirea cooperării internaționale".

Angela, fiica din eprubetă a lui Hitler

În ianuarie 2014 a circulat pe Internet scenariul că Angela Merkel ar fi, nici mai mult nici mai puțin, decât fiica lui... Adolph Hitler, dovezile provenind din documentele secrete ale arhivei STASI (fosta Securitate a RDG). Potrivit acestora, este consemnată nașterea unei fetițe, la data de 20 aprilie 1954, ce s-ar putea identifica cu actuala Angela Dorothea Merkel... Nașterea ar fi fost realizată de Karl Klauberg, supranumit „Îngerul Morții", un medic în care Hitler avea mare încredere. Acesta, care încerca să se specializeze și în inseminarea artificială - domeniu necunoscut la acea vreme - i-ar fi prelevat dictatorului mai multe mostre de spermă pe care le-a înghețat. Condamnat la șapte ani de pușcărie pentru crime de război inimaginabile, Klauberg ar fi fost trimis după ispășirea pedepsei de către KGB, într-o misiune secretă în Germania. Misiunea lui: să facă posibilă nașterea unui copil cu markerii lui Adolph Hitler, la rândul său fiu nelegitim al bancherului Solomon Rothschild și al amantei sale Anna Maria Schicklgruber.

Drept mamă surogat, după cum ar susține documentele secrete ale STASI, a fost aleasă Gretl Braun - sora amantei lui Hitler, Eva Braun -, o militantă socialistă ce făcea parte din Partidul Social Democrat, axat pe ideologiile marxiste. La doi ani de la presupusa inseminare artificială urmată de nașterea fetiței, „Îngerul Morții" a fost asasinat în condiții neelucidate. După nașterea progeniturii dictatorului ar fi fost semnat și parafat un acord între sovietici, americani și reprezentanții Vaticanului, copilul fiind preluat sub tutela Bisericii Catolice și plasat la familia Kasner. Totodată, i-a fost schimbată în acte data de naștere - 20 aprilie - care coincide cu data nașterii lui Adolf Hitler în Braunau am Inn, în Austria, fiind botezată Angela Dorothea. Ciudat este faptul că, așa cum am mai precizat, la scurt timp după nașterea micuței (probabil la presiunea sovieticilor), familia Kasner s-a mutat în Germania controlată de Moscova, când nimeni nu făcea așa ceva.

Tot din presupusele documente secrete ale STASI mai aflăm că, deși a fost crescută în spiritul catolic al luteranismului, ielele i-ar fi interzis Angelei să ajungă la conducerea Germaniei, până când un preot neamț nu va ajunge în fruntea Vaticanului. Iar Joseph Aloisius Ratzinger (fost tânăr nazist înainte de hirotonisire) a îndeplinit această funcție, începând cu 24 aprilie 2005, sub numele de Papa Benedict al XVI-lea, până la demisia din februarie 2013. Iar Merkel a ajuns cancelar în noiembrie același an. La fel de interesant de menționat este faptul că Papa Benedict a ajuns la conducerea Vaticanului la 20 aprilie (anul 2005), care coincide din nou cu data nașterii lui Adolph Hitler și a presupusei nașteri a Andreei Merkel.

Și, dacă tot suntem sub influneța unei pronunțate tendițe de „scenarită", să mai amintim un banc care s-a bucurat de-o mare popularitate în România anului 2005:
„Un tânăr nazist neamț încerca să-l ucidă pe un tânăr evreu, la colțul unei străzi întunecate. Moment în care și-a făcut apariția Dumnezeu:
- Nu-l omorî! Într-o zi va ajunge Papă.
- Și eu?... întrebă nazistul.
- Și tu!"
Cei doi tineri erau viitorii papi Ioan Paul al II-lea și Benedict al XVI-lea.

Dan Coste

(va urma)

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE